Öncelikle hoşgeldiniz,
23.03.2011 tarihinde ÖTV indirimi ile Grande Punto 1.4 Fire Dualogic araç almış bir kullanıcı olarak şunu söyleyebilirim yardımcı olur belki ,
" Grande Punto 1.4 Fire Dualogic S&S Euro5 + Park Sensörü + Paspas ve Trafik Seti + Boya-Motor-İç Vinil koruma uygulaması + Karter Koruma " bana anahtar teslim maliyeti 20.150 TL'dir.
Ayrıca Notere 160 TL civarında bir masrafım oldu, raporların onaylı kopyaları için. Ehliyete ise 420 TL gitti. Kasko'da 910 TL tuttu. Toplam 1490 TL...
Her ne kadar araçta eksikte olsa maliyeti bana uygun olduğu için tercih etmek zorunda kaldım. İlk önce Punto Evo MyLife Dualogic almıştım, sağolsun arkadaşlar yanlış aracı ayırmışlar dolayısıyla olmayan aracı alacaktık, 8 hafta sipariş süresi verdiler, o kadar bekleyemezdim bende ellerinde hazır olan aracı bu şekilde aldım. Evo MyLife ' ı 21.500 TL'ye bıraktılar. Sadece Boya koruma , Paspas ve Trafik seti var. Noter, Ehliyet ve Kasko masrafımı eklersem 22.990 TL yapıyor, buna ek olarak park sensörü+karter koruma+motor ve iç vinil koruma uygulaması eklersen 300-400 lira daha ek masraf oluyor. arada 1500-1700 TL fark çıkıyor evo ile , bu farka değermi EVET DEĞER hemde son kuruşuna kadar. tabi maddi durumunuz müsaitse.
Evo bana kısmet olmadı, zaten olsaymış altından kalkamazdım 1500-1700 lira fazladan verecek durumum kalmamış çünkü haberim yokyani her işte bir hayır vardır. Ben alalı 5-6 gün oldu işte şimdilik memnunum, tabi yeni yeni keşfediyoruz aracı eksikleri hataları olacak mutlaka, göremediğimiz ince detayları elbet olacak, onu da yavaş yavaş hallederiz inşallah.
bu arada yakıt ortalamam şuan 4.8 lt ile 5 lt arasında gidip geliyor. şehir dışı uzun yolda 90-110 km ile 3.5-4.3 lt arasında değer gördüm.
umarım faydalı olabilmişimdir. 200-300 daha pazarlık yapabilirsen iyi olur, çünkü grande punto'lar son satışları sanırım yenileri gelecek, stoğunda olan bayiler ellerinden çıkarmaya uğraşıyor. yanlışım varsa arkadaşlarım düzeltecektir.
Şimdiden hayırlı olsun diyor, kazasız belasız sürüşler diliyorum...
Yer imleri