o tür hanzoların zaten far ayarından da haberi yok...
bir de arka sisleri açanlar var; fren lambalarının görülmesini engelliyor. Arkadaşlar biz puntoculara sis farı yakışmıyor, biz düşmeyelim, gerektiği zaman açalım.
Saygılar selamlar...
Printable View
Bunuda daha önceden duydum :D Adamda meslek aşkı var. Daha önceden Çankaya da pusuyordu. Bayadır Şirinyer dede raslamadım. Motorcuların korkulu rüyası Şirinyer pazaryerinin önünden geçerken hepsinde kask muhakkak takılı oluyor. Bütün polislerimiz böyle meslegini severek yapsa trafik kazalarından ölüm sayısı oldukça azalır. Önder Bey ide meslek aşkından dolayı kutluyorum. :clapping: Bu arada benimde bi kere ruhsatı aldı yolladı. Yaz günüydü yazdıgı ceza yetmedi akşama kadar bide kendini arattı.
önder buca şirinyer tansaşın önünde yada shell istasyonun önününde pusuya yatar :D
biz araba hareket halindeyken yer değiştirdik ehliyetsizken polis çakmadı.ben kendimi arka koltuğa atmıştım direksiyona amcam geçmişti yandanda :D
Artık gündüzleri sis farı yakılabiliyormuş sanırım. Trafik kazalarını önleme amaçlı ve aracın yoldaki belirginliğini arttırmak için farları ve sisleri yakabiliyormuşsunuz. Sevdiğim birinden öğrendim, ne derece doğrudur bilmiyorum. Yarın polise soracağım.
bence sisler işkence sis durumu dışında hele ki arka sisler
ewet arkadaş cezası var ben geçen akşam benzinciden çıktıktan 100 mt sonra çevirme vardı sislerim açık kalmış sonuç olarak
1- sislerden
2- kemer takılı olmadığından
3- camlar filimli olduğundan
madde 5 ten ceza kesicekti biraz konuştuktan sonra bana yolun açık olsun diyerek ruhsatı verdi inşallah arkamızdan kememiştir. :))
şehir içinde gezmeyın sıs acık :)
otoyollarda sıkıntı olmaz :D
ALIN SIZE ÖNDER
BUNU MUTLAKA OKUYUN
Fıkra gibi bir ceza öyküsü
LINK:
m.milliyet.com.tr
vay be harbi efsaneymiş adam
Biraz da o polisin insafına kalıyor ama ben yakmıyorum çarşıda pazarda.Anca mahalle aralarında,bir de yağmurlu havada ve siste tabi ki . :)
İstanbuldaki polisler alışkın gibi geliyor bana :D bende kapalı havalarda hep açıyorum..
gece arkanızdan böyle birşey gelirse korkmayın :D
mert sen geçen haftasonu koçtaşın oraya geldin mi?