gece ben park sis gidiyorum tabi sisler ne zaman açık olsa e-5te görmüyorlar yada bilerekmi yapıyorlar ne yapıyorlar :D
Printable View
gece ben park sis gidiyorum tabi sisler ne zaman açık olsa e-5te görmüyorlar yada bilerekmi yapıyorlar ne yapıyorlar :D
Maalesef gereksiz yere sis farı kullanımı trafik suçu kapsamında. Ama geceleri arka sisleri açmak zorunda kalıyorum. Malum Ankarada özellikle mamak ve kayaşta ayı bol.
Orjinal sis farları kullanıldığı sürece karşıdakine herhangi bir rahatsızlık vereceğini düşünmüyorum ben.. o yüzden hep açıktır sislerim..
adı üstünde sis farı,bence sisli havalarda açılsa daha uygun olur,gereksiz yerde yakıpta ceza yenilirse pek üzülmemek lazım...
Yıl 2006 yer bostanlı - karşıyaka sahil ceza 45 ytl arkadaşda nissan almeria vardı :) bu ceza uzun süredir var.
Çankaya da esnafız biz. Bigün karşıdan karşıya adamın biri koşarak geçti. Baktık arkasındanda Önder fırladı. Adamı durdurdu ve yaya geçitinden geçmedi diye ceza yazdı. Adamda ben geçtisem sende arkamdan geçtin demiş ve Önder kendinede ceza yazmış bu adam böyle bişey:notworth:
Evet servisteki arkadas dogru soylemis bence az bile yaziyorlar 128 yazsinlar. Kimse beni yanlis anlamasin ama sis fari adi ustunde siste yakilir, gormemis gibi her hava karardiginda degil.
Bana Bursa yolunda denk geldi durdurdu ekipler memurun biri yanıma yaklaştı '' sis farlarında çok güzelmiş dedi'' bende pardon dedim kapattım ve yoluma devam ettim o günden beri ana yollarda yakmıyorum...
3 hafta önce ara sokakta ekip önüme fırladı sanki terörist yakalamışlar gibi durdurdular beni. niye durduk biliyomusun dediler kesin cezamı gideyim dedim 66 tl sisten yedim:S 2 gün sonra bi ekip daha bu sefer telefonla konuşuyorum diye 66 tl kestiler anlayacağınız bu ay cezalara calıştık :D
bi önder hikayeside benden,
şirinyer de bulunan eski aligalip pastanesini bilenler bilir. üst katın da pusuya yatıp karşıdan ceza keserdi. bi gün dolmuşun biri dur ihtarına uymamış ve kaçmış, bir pizzacıyı durdurup motorla dolmuşu takip eder ve buca heykel de yakalar önce dolmuşa gereken cezayı keser somra durdurduğu pizzacının kaskı olmadığı için onada ceza keser :D :D :D
önder abinin mekan şirinyer dir unutmayın kendi eşine bile ceza kesmiştir kurtuluş yok :D
iZmirin Öndderi varsa bizimda jant osmanımız var...
bizde de belalı bir trafik polisi vardı... adı jant osman dı..acaip bir polisti.. önüne gelen ceza yazardı... bir abimiz bu jant osman nın motosikletine dururken çarpmıştı.. etraftakiler çarptın kaç bari bu jant osmanın motorsikleti.. yandın demişler... karakoloun önünde nöbet tutan poliste şahit olmuş olaya.. kaçamamış... polis bile yandın abi. demiş..düşünsenize sonra kanka oldular..
gereksiz yere sis yakmayın.. ceza kesebilirler...
buca fakültesinde okuyan biri olarak menunum önder den onu sayesinde rahat rahat dolmuşla gidip geliyorum bi şöför bile çömüver şuraya kardeşim diyemedi :D
polis amca önder bey hala görev yapıyormu?yazın izmire gelmeyi planlıyordum bi denk gelirsek anahtarı vermeyelim :D
daha 2 hafta oldu ceza yiyeli, gece 10 sıraları. hiç üşenmedi yolun ortasına geçip durdurdu karşıyaka ışıklarda,araç daha yeni dedim bilmiyordum dedim, öğrendin işte dedi >:( polisin söylediğine göre parklarla beraber sisleri yakabiliyormuşuz normal havalarda.
bu kadar popüler olduğunu bilseydim adını sorar. önderse hatıra fotosu çektirirdim :)