Artık bende diyecek birşey bulamıyorum. Aslında söylenecek çok şey var ama söyleyemiyoruz. 12 Haziran' da diyecem birşeyler.
Artık bende diyecek birşey bulamıyorum. Aslında söylenecek çok şey var ama söyleyemiyoruz. 12 Haziran' da diyecem birşeyler.
katılım çok olursa istanbul buluşmasında bu konuda açılacak dava için görüş almayı düşünüyorum.. planım bu konuda karşı dava açmak..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Bu konuşulanlar lafta kalmasa keşke..
evet ben dahil herkes birşeyler söylüyor ama icraat yok bınmeyın kardesım hıckımse bınmesın turkıyede arabalara 1 hafta hersey aksasın herssseyy!!!
belliydi zaten geç bile kaldı, ben indirimden sonra hemen bindirirler diyodum.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
İzmir buluşmasındada bunu dile getircem... artık bişeyler yapmak gerekiyor.. tek başına hiçbirşey olmuyor bunu yapabilirsek çoğunluk olarak yapabiliriz...
Konu uurknkc tarafından (23/03/2011 Saat 23:38 ) değiştirilmiştir.
bu haber hep araba çeyrek depo boşken çıkıyor.
indirdiklerini şirketteki arkadaşlar söylediğinde merak etmeyin bindirip kapatırlar arayı demiştim, ama bir kaç hafta sürer diye tahmin ediyordum![]()
Seçimlerden sonra 5 lirayı zorlayacak diyorum benzin fiyatı.
Ama yok anlamıyorum insanlarımız nasıl bu kadar tepkisiz kalabiliyor.
Dikkat çekebilmek için artık inanın Avni Aker'e pankart sokacam maraton tribünde kameraların çektiği yere pankart yaptıracam bu benzin konusu ile ilgili.
Başka çözümlerde üretilebilir.
Sıyırmak üzereyim şu zam olaylarından bıktım yemin ederim. Şimdi gördüm gene tepem attı.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
keşke lafta kalmasa vs diyen arkadaşlarım buyrun hep beraber hareket edelim.. birileri bişey yapsın diye beklemek yerine buyrun topluca eylem yapalım.. oy vermeye gelince 2 kişiden biri kime oy veriyor belli.. 1 i ben değilim oy verenler bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığında zaten.. sorunda bu koyun zihniyetinden kaynaklı.. adamlar nereye güdse orada otluyoruz..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
yalnız opet total ve shellin sayfasında bi zam görünmüyo full bu sefer yanlış haber vermiş olabilirmi?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
abı yapalım eylemı ya allah kahretsın yaaa 1.3 arabalara bınıyoruz ne kadar yaktı nekadar yaktı dıye habıre konu acıyourz abı yuh yaaaaaaaaaaaaaaa gaza basmaya korkar olduk beeee
Zam var arkadaşlar 9 kuruş sabah tv de izledim
I ' m c a p u l i n g . . .
geçen hafta indir bu hafta bindir yine bir hafta indirimli bindiniz mazotu hiç indirmediler onada bindirirler ozaman
Türk insanı para gibidir; ışığa tut,İçinde ATATÜRK yoksa SAHTEDİR....
I ' m c a p u l i n g . . .
Sıkıldım bu ZAM işinden....
Maaşlarımıza bir yılda % 10 zam geliyor, sadece benzine belkide % 15-20 zam gelmiştir... Maaşları enflasyona endeksleyenler akaryakıtı neden endeksleyemiyorlar? iranla, libyayla, arabistanla uğraşacağınıza kendi halkınızla, kendi milletinizle ilgilenin artık. Git gide eriyoruz...
Mayıs sonu, Haziran başı 50 kuruş indirim gelir ama...
beyincikle yasayanlar oldugu surece bu is boyle gider arkadaslar, siz haziranda gorun iyice guclenecekler, komur nohut dagitirlar bide bizim paralarimizla oohhhh...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri