Ya arkadaşlar fiyatı birbirine yakın olan araçları karşılaştırsanız neyse de ne kadar ekmek o kadar köfte demişler...Fiat size sizin verdiğinizden fazla köfte koyuyor içine.Arkadaşımızın biri yazmış focus 62000 tl ye geliyor diye.Varsa cebinde fazladan 12000 15000 git Focus al.Bravonun malzeme kalitesi Focus'a göre evet kötü.Ama teknik özellik bakımından yeni çıkan kasadan önceki modele göre çok çok iyi.Tasarım desen her türlü basar.Zaten cebinde dağa taşa saçacak paran olsa bunları bile konuşmazsın değil mi?Arkadaşlar önemli olan insanın beklentisi her şey bu kadar basit neyi tartışıyorsunuz ki?Ben iç mekan kalitesine önem veririm aracın tasarımı önemli değildir motor teknolojisi beni ilgilendirmez teknik donanımı önemli değildir cebimde de sokağa atacağım bir 10000 param var dersen giderim jant kapaklı doğru düzgün donanımı bile olmayan Golf'e 40000 tl yi basarım hatta 2 ay da sıra beklerim.Dersen ki ortalama bir kaliteyi tuttursun ancak aracıma bakan bi daha baksın ve bunun yanında da kendini kanıtlamış sağlam sınıfının en iyi motor teknolojisine sahip olsun Golf gibi motor teknolojisi fakiri olmasın ya da motoru Focus gibi traktör gibi çalışmasın , sınıfının en yüksek tork değerlerine sahip olsun, cam tavan olsun, teknolojik donanımı en üst düzeyde olsun,Focus gibi 5 vites değil de 6 vites olsun da 140'da bile giderken 2500 devir çevirsin yakıtı sorun etmeden aynı zamanda hız da yapabileyim dersen gidersin Bravo alırsın.Karma yaptım ama durum bu.Beklenti arkadaşlar.Babamda 2006 yılından bu yana dizel focus ghia var ve ben de focus dizel ghia almak niyetiyle yola çıktım ve kendimi Bravo'nun içinde buldum.Öyle körü körüne de almadım.Forumlara girdim, İngiliz 5th gearın yaptığı testleri okudum, test ettim.Sonuç aklımı seveyim aklımı işi bu iş.Allah akıl vermiş düşün diye.Diğer canlılardan bizi ayıran en büyük farkımız bu bu dünya üzerinde o zaman kullanın

Ha bu arada 2. elde değer kaybettiriyor diye yorumlar yapılmış.Sen malını aşağılarsan zaten karşındaki adam senin malını elinden bedavaya alır.2008-2009 Bravolarını 37000-35750 gibi fiyatlara satan 4 kişi biliyorum.Sadece haberim olanlar.Birisi 1 haftada birisi de 10 günde sattı.Özetle beklenti meselesi...
Yer imleri