arkadaşlar 0 arabalarda ilk 10 000 km de aracların cogu cok yakıt tuketır motor kurum baglıyana kadar kurum bagladıktan sonra normal degerlere duser,tabıkı bu bırazda kullanıma gorde degısır mzt arkadasım bence sende vıtes devrını bıraz daha yukselt cunku az yakayım derken bu sefer arbayı sagırlastırıp gun geldıgındede aracım galıba gıtmıyor dıye konu acabılırsın ılerlıyen gunlerde
benim aracım daha 750 km de ve şehir dışı kullanıyorum ve düşük viteslerde özellikle 30 bazen 35 civarı atıyorum vitesi acaba hata mı yapıyorum?
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri