ulaş hocam ben de verdim siparişi ve oraya monte etmeyi düşünüyorum hatta şimdi tam konu açacaktım tam o monte ettiğin yerde kaplamanın altında bir vida var ona tuttursam ne olur diye. ama senin konuyu görünce gerek kalmadı. ayrıntılarını bekliyoruz![]()
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
Benim araçta kit var, orjinal Tom tom yerine uyacak şekilde başka bir navigasyon takılabilir mi acaba, kablo vs. görünmeden? Orjinali Fiat servislerinde çok pahalı![]()
Uygulayan var mı aranızda?
Hocam ellerine saglık gerçekten harika bir uygulama olmuş herkesin merak ettiği bi konuydu bu daha ayrıntılı yapım aşamasına yönelik bilgiler bekliyoruz montaş noktaları falan güle güle kullanman temennisiyle...
Güzel çalışma olmuş...
Blaupunkt Teyp Aux Kablosu Aux Çıkışı kablosu kullandım.. Kemal oto dan temin ettim
Link ten bakabilirsin..
Blaupunkt Teyp Aux Kablosu Aux k Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
sabırsızlıkla montaj resimlerini bekliyoruz evocular olarak
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
Navigasyon Cihazı ALmayı Düşünen arkdaşlar için Navitech QX-B513 Primo 5" Fm Tranmitter ve Bluetooth Özellikli Yeni Nesil Navigasyon Cihazı bu cihazı önerebilirim bu konudaki arkdaşın yaptığı gibi bir montaj ile çok güzel bir sonuç alınabilir cihaz en güncel yazılım olan Primo yu kullanmakta ve tasarım olarakta gayet şık bir yapıda ..
Bayaa bir zormuş biz yapamayız galiba![]()
Şimdi neden Evo almadık mı diyeceğim. Grande Punto aldım böyle bir iş yapamam değil mi? Benim Navigasyon cihazı kabak gibi camda duruyor..![]()
arkadas cok guzel olmus emegine saglik bu ayak tutucuyu uretimine baslasan ne iyi olur
Olay Aslında Sonradan Yapılan metal ayak ve ucundaki topuzda bitiyor güzel iş çıkarmışın şarzın ucunu dışarı çıkarmadan direk altan lehimlemende iyi olmuş artık navigasyonu değiştirsen bile montaj sorunun olmaz resimler ve açıklama için tekrar teşekkürler.
Cidden çok iyi olmuş montaj işi elinize sağlık. Bu arada Fugadan bende pek hoşlandım almayı düşünüyorum varmı eksileri cihazın şuda olsa iyi olurdu diyeceğiniz??
hocam bende arıyorum.memnunmusun cihazdan.bazılarında ekran çok geliyormuş yolu geçtikten sonra ekran yenileniyor gibi yorumlar aldım.ufak bi yorum yazarmısın arkadaşım...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri