lithium Nickli Üyeden Alıntı
birkaç gündür yoğunluk nedeniyle forumu takip edemiyordum. son girişimde de bu konuyla ilgili moralim bozuktu. zira birçok konuda çok güzel olganize olan kulübümüzün bu konuya gerektiği önemi vermemesi moralimi bozmuştu.
şu anda gördüklerimden yanıldığımı ve bu yanılmadan çok memnun olduğumu söylemek isterim. olayı bize bildiren arkadaşlara zaten çok teşekkür etmiştim ama istanbul ekibi (yıldıray abi, gökhan, vadi), ve diğer arkadaşlar (çağlar, arda, microab, femoli ve tüm yardım edenler) işe ellerini atınca iş tam bu foruma yakışır bir biçimde sonlandırılmış.
gönülmdeki diğer arkadaşların da (bin küsür kişiyiz demiş gökhan) bu ve benzer organizasyonlara katılması.
kanımca en doğru yardımlaşma bu tip okullara, okumak isteyenlere ancak imkanları olmayanlara yapılacak yardımlardır. eğitimin öneminden, eğitimsizlikten bahsediyoruz, uzun vadede en basitinden daha keyifli araba sürmek için bile çevremizdekilerin ve bizim eğitimli olmamız çok önemli.
bir de yıldıray abi'nin dediği gibi, imkansızlıklar içinde okumaya çalışan öğrencilerin, en basitinden bir kalem seti bile hediye olarak almaları, onların eğitime olan motivasyonlarında o kadar büyük bir yere sahip olacaktır ki, belki eğitimden umudu kesmiş bir öğrenciye sonuna kadar gitme ışığı doğacaktır. biraz duygusal oldu belki ama buna gönülden inanıyorum.
19 mayıs günü de, çalışıyor olma ihtimalim yüksek. gidecek arkadaşlara herkesin kendi arabasıyla gitmemesini, 30-40 lira yakıt harcayacağımıza, o farkı da öğrencilere vermek üzere ayırmamızı, ve topluca 3-5 araç gitmemizi öneriyorum.
vesile olan emek harcayan herkese saygılar ve sevgiler.