herkese örnek olması açısından bence olumlu bır örnek olabılır tşk yıldıray
bu arada bendekı bakıye şuan itibarıyle 220 ytl oldu
Printable View
herkese örnek olması açısından bence olumlu bır örnek olabılır tşk yıldıray
bu arada bendekı bakıye şuan itibarıyle 220 ytl oldu
65 ytl de bende var su anda...
yildiray yuregine sagilk
teslim icin kimler gelicek biz istanbul yonetim olarak orda oluruz diye dusunuyorum
caglar
gokhan
yildiray geliyorsunuz dimi
Valla bend e niyetliyim aslında gelmeye ama hafta içi olur sanırım, o yüzdende biraz zor olur herhalde..
istanbul yönetimi ordayız, 325 bıçırığın hediyelerini vermek için, ayrıca yardımda bulunan arkadaşlarda gelmek isterler sanırım kalabalık olacağız....
Ben gelicem.
kambersiz düğün olurmu abiler.
ben tabi ki geleceğim.
hatta bana kalsa gelmek isteyen herkes gelsin.
bir düğün havasında, mağrur ama gururlu bir şekilde gidelim oraya derim ben.
bendeki bakiyede 100 ytl oldu
hadi bakalım inşallah bu günde berketli olur
ok arkadaşlar valla gelmek için herkes gereklı ızını alsın bır şekılde sızlerı agırlamaktan gurur duyarız zaten okul müdürü nail hoca sizlerı mutlaka yakınen tanımak istıyor
ee hangı gün gelıyorsunuz?
20 Mayıs Pazar uygunmudur.
hafta sonu okul kapalı? değilmi? benım için hıç farketmez ama yınede sız karar verın çağlar
hmm Nail beye belki 19 una denk gelir ordamısınız dediğimde siz yeterki haber verin orda oluruız demişti. okulu açtırırız her şekilde. Zaten gider gitmez dağıtmayalım. okul yönetimi yapsın dağıtımı en doğrusuna onlar karar verir.
banada kalırsa en doğrusu o ama diğer arkadaşlarında görüsü ve düşüncesı önemlı
okulu hafta sonu açarız o hıç problem değil arkadaşlar önemlı olanb sızın bır uygun tarıh belırlemenızdır herkes çalısıyor nede olsa benım için hergun uyar izin almak gıbı bır problemım yok
1-Lithium
2-
3-abnew
4-femoli
5-06kaymak
6-Ali Kaya (İbrahimin Ofisten ark.)
7-İkcihan
8-Yıldıray ()
9-Çağlar
10- İsmail Kolay (Yıldırayın iş arkadaşı)
11-Esra Yılmaz (Çağların eşi)
12-vulas54 ve iş arkadaşları
13- Vadi ve İş arkadaşları
14- Kkaan
15-Flu
Firma olarak yardım edenler
1-Özgür Gücün
2-İlker Bozkurt
3-Ahmet Yalcın
4-Ferit Onurlu ('ın Arkadaşı)
5-Mehmet Akkuş
6-Cesur Çakır
7-Ahmet Sadıkoğulları
8-Bülent Dede
9-Değer YMM A. Ş. (Yıldırayın Çalıştığı Şirket)
abi 19 ya da 20 tarihinden birisi uygundur bence.
adapazarı kaç km yaw ne kadar sürer
https://www.kgm.gov.tr/il1.asp
Mehmet burdan bakabilirsin...
19 - 20 HAftası yada ondan sonraki hafta bana uyar. Hafta sonu olursa bende gelirim.
Tüm öğrencilere kırtasiye seti dağıtılacağı için, esasında dağıtımı biz yapsak daha iyi olurdu ama okul yönetimi halleder artık..
Kırtasiye setinin hariçindeki kılık-kıyafet, kitap gibi yardımları zaten ihtiyaç sahiplerine okul yönetimi dağıtmalı bencede.
Ama böyle olunca da okula gitmeye çok gerek kalmıyor gibi duruyor. Benim gelme amacım ufaklıların sevincini görmek aslında..
Bu arada şu matbaa makinesinin borcunu nereye yatırıyorduk. Onu halletmek için beklemeyelim isterseniz.
19 Mayıs töreni yapılacaktır mutlaka,orada mülki amirlerin huzurunda verin,bomba olur (Sadece fikir) ...
148 istanbuldan
305 ankaradan mehmet.
sağol ali.
--Nacizane bir öneri--
Kırtasiye malzemelerini arkadaşlar şimdi dağıtacak olursa eğer ,gevşemiş olan öğrenciler tarafından 1 ayı bile çıkarmayacaktır.
Şu anda özellikle 8. sınıf öğrencileri Lise giriş sınavlarını bahane ederek dersleri sermiş durumdalar,okulun son günlerinde rehavet had safhalara varıyor,özellikle sıcak memleketlerde sınıf içerisinde ders işlemek çok büyük efor gerektiriyor,öğrenciler ders yapmak istemez duruma geliyorlar...
Kırtasiye malzemelerini ya okul idaresine versinler oradan dağıtım yapılsın seneye yeni öğretim yılı için değerlendirilsin,yada önümüzdeki eğitim öğretim yılında kendileri dağıtsınlar ilgili arkadaşlar...
Bu öneriyi yönetim kısmında yazmıştım genele aksetmedi...
yok yav. Mülki amirlerin önünde falan olmaz. Şov yapmıyalım :) faturayı da oraya gittiğimizde elden borlu oldukları firmaya veririz. Senet falan yapmışlardır heralde. konuuruz ayrıntıları hafta içi. Ali senin fikre katılıyorum. O yüzden okula verelim diyorum.
arkadaslar dagıtım ıcın bır formul gerekıyor yoksa ızdıham olabılır en guzel kalabalık gıdecegımız ıcın
herkes elıne 1 kolı alıp sınıflara gırer ve sınıfda dagıtır...
alinin tespiti yerinde bir tespit.
okul müdürüne ve yöneticilere teslim edilebilir, yeni öğretim dönemde öğrencilere dağıtılmak sözü karşılığında.
hangi sınıfı vadi.
hafta sonu gideceğiz.
cumartesi yada pazar günü.
o zaman okul faaliyette değil.
unuttun tabi öğrencilik zamanlarını :D
Okul müdürleri küçük İlçe-kasabalarda törenlere katılırlar,hatta gösterilerde kullanılacak öğrenciler İlköğretim okullarından desteklenir.Ben 5 yıl boyunca İlköğretim okulu öğrencileri ile 19 Mayıs Gösteri Programı uyguladım ve ilköğretim Okullarının müdürleri de protokoldeki yerlerini almışlarıdr.
Böylesi bir organizasyon düşünülecek olursa mutlak surette mülki amirin haberi olmalı--Tören Komutanının
( Beden Eğitimi Öğretmeni) haberi olmalı ki program akışına dahil edilebilsin...
Söylediklerim İlçe için geçerli.Kasaba ise tören geniş çaplı olmayacaktır zaten ve en büyük amir;belde ise belediye başkanı olacaktır...
gittiğimizde okul haliyle kapalı olacak (inşallah gelebilirsek) o yüzden bu iş hocalara ve müdüre düşecek eğer bu sene dağıtım olursa okulların kapanmasına az bir zaman kaldı verdiklerimiz çar cur olma şansı yüksek keşke okullar açık ken gidebilsek ve kendi ellerimizle değıtsak allahım o çocukların gözlerindeki mutluluk her şeye değer inanın görmek isterdim ....
arkadaşlar ben burdayım her konuda yakınen takıpçıyım hıç merak edılmesın ne gerekıyorsa yapılacaktır her konuda
alinin teklıfı gerçekten yerıne bir teklıff ben burdayım nasıl olsa nail hocada samımı bır dostumuz ehr konuda pürüzlerı rahatlıkla aşarız
borçlu oldukları fırma ve kırtasıyelerın senetlerı nail hocada senetler karşılığında borcu öderz burda dün nail hocaylada gökanın dedği gıbı aynı şeyı konumuştuk arkadaşlar
arkadaşlar yeni ve süper bir gelişme daha var.
çağlar arkadaşım birazdan bununla ilgili bilgi verecek sizlere.
kendimizi aştık bu kez istanbul yönetimi olarak.
Evet arkadaşlar son dakika haberi........
ismini açıklamak istemeyen bir firma tarafından okulumuza 10 pc 2 yazıcı hediye edilmiştir. 2 ad yazıcıyı ve 5 ad pc salı günü teslim alıcam , diğer 5 ad 20 gün sonra.......
Valla helal olsun size arkadaşlar.
Allah o hayırseverden razı olsun...
Çağlar eline emeğine sağlık kardeşim...
Yazıcının biri başka bir okula yönlendirilebilir belki.Yada pc ile değiştirilebilir.
e-okul uygulamaları yaygın olarak kullanıldığı için okullarda yazıcıları olması muhtemel.
Fazla yazıcı yönlendirilebilir-yada yansı makinesi (Tepegöz) projeksiyon gibi bir malzeme ile değiştirilebilirmi acep ki...
Helal Olsun Size Helal Olsun....
Ozaman Şuanki yardım miktarı herşeyi karşıyor sanırım.....
Yuppiiiiii.....
Emeği geçen herkese sonsuz Teşekkürler....
şimdilik yazıcı için 2 ad dediler ama 3 yada 4 olabilirmiş, pazartesi netlik kazanır.....
styled by grandepuntotr
ta ra ra rammm
reklamları okudunuz.
abi çok güzel haber ya.
bizler şu an ne kadar mutluyuz anlatmamıza imkan yok.
bu başarı hepimizin başarısı.
okulu görüp forumda duyuran vedatın,
konuya karşı duyarlılık gösteren ankaradaki arkadaşların ve de özellikle konuyu açan ibrahimin,
bu kampanyaya gerek kendileri gerekse çevre esnaftan çalıştığı şirketten destek toplamaya gayret eden tüm üyelerin,
ve naçizane bizlerin.
kısacası hepimizin.
www.grandepuntotr.com
sizlerle gurur duyuyorum.
daha ne denir ki.
:bigdance2:
Valla çok büyük iş,anlatılmaz ki.
Emeği geçen herkesin eline koluna sağlık.
Allah size kara kaşlı,kara gözlü güzeller nasip etsin :D ( Bekarların haaa ona göre )
Arkadaşlar birde okulun tadilat işlerini yapmak için matkap hediye geldi....güle güle kullansınlar.