bir vergi dairesine "ödendi" makbuzu ile gitmen yeterli olacaktır. eğer başka bir sıkıntı yoksa onlar düşüşünü yaparlar...
bir vergi dairesine "ödendi" makbuzu ile gitmen yeterli olacaktır. eğer başka bir sıkıntı yoksa onlar düşüşünü yaparlar...
Yunus kabul etmelıler elbette etmeme soyle olabılır belkı cıktıda bankanın muhuru kasesı olmaması olabılır.Ozamanda bankan ıle gorusursun cozersın olayı sonucta ödendıgıne daır belge varmı var banka kayıtları senı dogruluyormu evet herkosulda sen haklısın .Kredı kartı extrenınde dahı gozukse o dahı belgedır
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Böyle bir problemle karşı karşıyayım.
Arabayı aldığım 2 temmuz 2012 tarihinde ilk sahibiyle beraber gidip (onun adına kesilmiş park cezası) ziraat bankasına yatırdık ve ardından satışı gerçekleştirdik.
Şimdi ise gib.gov.tr'de borç görünmüyor ama iş bankasından plakamı girip ceza sorguladığımda ilk sahibinin adına o gün ödediğimiz ceza çıkıyor ve 21 lira da faizi çıkmış görünüyor.
Gib.gov.tr'de görünmüyor olması yeterli midir ya da cezanın ilk sahibinin adına olması ve arabanın onun adına olması o tarihte bana sorun teşkil eder mi ileride?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri