ne kdr tutarki okdr çizilmenin boyası...işaretlediğim yer plastik değil çünkü boya kalkınca alttan metal çıktı.ama metalde öyle derin çizikler yok hafif...aman komple boyalı duruma düşmesin yahu![]()
ne kdr tutarki okdr çizilmenin boyası...işaretlediğim yer plastik değil çünkü boya kalkınca alttan metal çıktı.ama metalde öyle derin çizikler yok hafif...aman komple boyalı duruma düşmesin yahu![]()
Konu wosswoss tarafından (16/03/2011 Saat 01:31 ) değiştirilmiştir.
Ya kullanırken istediğin kadar dikkat et, istanbul suriçinde dapdaracık sokaklar içine bırakıyoruz arabamızı, illaki çizik, vuruk, top oynayan çocuklar vs... oluyor. Buna bi çözüm bulmalıyız. Yok mu rötüş konusunda bilgili arkadaşlar?
abi ben izmirde ve kendi apartmanımızın özel otoparkında sürttürdüm![]()
Geçmiş olsun
bende hafta sonu park ederken aynı senin gibi çamurluğu sürttüm
ama benim biraz daha derin ve büyükce ...
Bende çok kastım bir yıldır kullanıyorum puntoyu
çok kasmamak lazım ..ben boyatmadım ama bi çözüm bulmam lazım yoksa pas tutabilir
Geçmiş olsun..Ufak şeyleri kafanıza takmayın hallolur. Alah daha büyük kazalardan korusun..
BY Turbo SPORT 150 HP
Aracı ilk teslim aldığımız gün servisin yokuşunda resmen kaldım ... 4 kere üst üste stop o heyecan ve stresle sahilde gezerken kaldırıma çok yanaşmışım carrrttt diye jantı sürttüm masraf 200 tl çok kötü bir tecrübeydi gerçekten Allah bir daha yaşatmasın.
Allah beterinden korusun; nazarlık de geç ... Ayrıca git ve yaptır durmasın öyle arkadaşın dediği gibi baktıkça canın sıkılmasın.
insanın başından aşağıya ter boşalıyor değilmiama ilk anda böle bir tecrübe yaşamakta bi bakıma iyi..bi daha bişi olursa daha soğuk kanlı olur insan..servislerde çok pahalı yahu ne bu böyle 100-200tl, sanayide'demi öyle?
çok geçmiş olsun,nazar değmiştir.en azından benim ki kadar büyük bir gözün kurbanı olmamışsınız![]()
Grey Goose ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri