çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Ben de geçen gün aynı durumu ucuz atlattım. Zırhlı birliklerin kavşakta; önümdeki Mercedes aniden fren yaptı. Ben de fren yaparak durabildim. O sırada bir marea kaptırmış geliyordu. Bereket, o esnada yan şerit boştu da oraya kırarak bana vurmaktan son anda kurtuldu.
Sonuc olarak, araçlarımızın fren sistemi çok güvenli. Hayat kurtarır.
Punto forever
Benimde fren yaparken en çok kortuğum şey arkadakinin vurması. O yüzden arkamda (lafım meclisten dışarı) yakın seyreden bir kereste varsa arada güvenlik sınırları içinde frene asılıyorum ki rahatsız olsun gitsin belasını başka yerde bulsun.
Bu arada Ankara da maganda sayısı da arttı. Arkadaş ne öküzler var araba, model de ayırt edemiyorsun artık. Nice kereste audiciler var. Trafikte bir tek mercedesçilere güvenir oldum. Zira onlar biraz daha ağır abi oluyor, sakin oluyor. Japon arabası kullanan düzgün gider diyordum geçen gün corolla kullanan bir zibidiyi yakalasam ne yapardım tahmin bile edemiyorum.
Konu SKELETER tarafından (14/03/2011 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir.
buyuk geçmiş olsun. can yongası arabanıza da ayrıca sevindim
çok geçmiş olsun kardeşim.
Grey Goose ...
geçmiş olsun en korktuğum durumdur bu..bi iki kere aynadan son anda üstüme kayan aracı görüp kaçabildiğim olmuştu ama kaçılamıyacak ani durumlarda olabiliyo işte..şans..bugün saat 21:45 civarlarındada eskişehir yolu gidiş istikametinde takla atan bi araç vardı görünce kötü oldum valla..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
geçmiş olsun
çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...
Geçmiş olsun, banada 1-2 hafta önce arkadan çarpmışlardı ama ben senin kadar şanslı değildim kamyon olduğu için bagaj kapağınıda gömdü içeriye
Bu araba bana emniyet kemeri alışkanlığı aşıladı inşallah sizde takarsınız.
Büyük geçmiş olsun, son olur umarım. Emniyet kemeri hayat kurtarır..
Arkadaşlar hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim..
BY Turbo SPORT 150 HP
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri