ben 1 ay araba aradım ve 19 a bile punto bulamadım dizel bulduklarımın hepsi kazalı çıktı masraflı çıktı temizleride zaten 22 den aşağı değil 14 e tek kapıda olsa gerçekten temizse hiç kaçırma derim ben
hayırlı olsun
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
ben 1 ay araba aradım ve 19 a bile punto bulamadım dizel bulduklarımın hepsi kazalı çıktı masraflı çıktı temizleride zaten 22 den aşağı değil 14 e tek kapıda olsa gerçekten temizse hiç kaçırma derim ben
Hayırlı olsun aracınız en baba masrafla lastik v.s dahil 16000 e mal olur.dizel bir punto için bedava bence 3 kapıda olsa.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
hayırlı olsun çok güzel araç.
ben aracımı alırken showroomdan almıştım , showroomda 2 punto vardı ,biri benimki diğeri ise tek kapı bolero kırmızı multijet active modeli idi. gözüm kalmıştı özellikle rengi çok hoşuma gitmişti ama 3 kapı kullanamam diye birazda benimkinin donanımına kapılıp benimkini almıştım.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
Çok teşekkür ederim arkadaşlar olumlu yorumlar için. Bende uygun bir fiyata, bildiğim kazasız bir araç aldığım için mutluyum.
Aracın beni rahatsız eden tek kötü yönü inanılmaz yol sesi alması. Çok rahatsız edici gerçekten. Sırf bu yüzden Michelin lastik alacam. Umarım lastik değişimi sesi bir nebze de olsun keser. Zaten sesten kurtulmak için bulduğum diğer yöntem ses tesisatı almak oldu. Bu Cumartesi taktıracağım. Umarım güzel birşeyler çıkar ortaya : )
Hayırlı olsun hocam, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Fotoğraflarıda bekliyoruz![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
hayırlı olsun![]()
TSİ Jetta.
Pirellinin yeni lastiği P1 için süper sessiz ve çok kaliteli diyorlar.F1 lastikleride Türkiyede üretiliyormuş hatta hamurun aynı olduğunu söyledi arkadaşım.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Bence fiyatı çok çok uygun kaçırma derim (büyük kazası veya komple boya falan degilse).
hayirli ugurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin .
imzam kurallara aykiri oldugu icin silindi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri