tasarruf konusunda şunu söyleyeyim genel olarak benzinde ne yakıyorsanız bu değerin %20 fazlasını alın. yani 9 litre ise tüketiminiz LPG de bu yaklaşık olarak 10,5 - 11 litre olacak. 9 litre benzin fiyatıyla 11 litre lpg fiyatının farkını aldığınızda tasarrufunuz ortaya çıkar.
2. si ben 4 sene BRC kullandım. hiç bir sorunla karşılaşmadım. gayet memnundum. bilmiyorum ne derece etkili olur ama aracımı satarken adam göstermek için izmir ford bayisine sokmuştu. (akrabası servis müdürü imiş) ordaki usta "ABİ ON NUMARA SİSTEM VAR ARAÇTA" demişti. Sonuçta bir marka algısı oluştu artık BRC de. Ama sanırım diğerlerine göre biraz pahalı (2007 senesinde 1400 tl ye taktırmıştım. şimdi ne kadar bilmiyorum)
3. sü BRC ege bölge müdürlüğünde taktırdıktan sonra bir kaç sefer ayara gittiğimde şamandıra kısa mesafede çalıştığı için simit tipi tanklarda araç içindeki dijital gösterge doğru sonuç vermeyebiliyor demişti takan usta. gerçekten de içerideki göstergede 3 ışık yanarken tankın üzerine baktığınızda çeyrek depo olduğunu görebiliyorsunuz. hatta bazı arkadaşlarımda şamandıra takılmaları falan olmuştu. ancak başka eksisini görmedim. stepne lastik sorunu oluyor genelde punto gibi araçlarda ama bunun içinde internetten falan dolgu lastikler bulunabiliyor. (motor lastiği gibi incecik)
Yer imleri