Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
53 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Sevmiyorum arabamı....

ZAFER MUTLU
    zafermutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 445

memnun degilseniz hemen satın bence. sonra şu fanatiklik meselesinde eminim kimse size bişey demiyecektir, çünki insanlarla birşey paylaşırken uslup önemlidir sizde yazınızda düşmanca degilde genelleme yapmadan gerçek hislerinizi aktarmışınız. bunu okuyan kimse fiat fanatigide olsa size eleştiri yapmamış yapmazda...

ERSOY BAYDEMİR
    MRFEE mrfee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 100

Bence bu bahsi geçen problemler o kadar da büyütülecek arızalar değil.bence siz biraz da çevrenizden etkilenmişsiniz. Her fiat kullanıcısı eğer isteyerk almışsa aracını, bunları az çok göze alır. Kadı ki diğer markalarda sorun olmadığını kim söyleyebilir..
    şu gerçek ki fiat marka araçlar pazarda değer kaybeder herzman .tek olumsuz yönü bu bence
    20 bin tl lik araçlardan da fazla beklentiye girmeyin arkadaslar
    benim puntoda da kapı sesi vardı servise gittim çözüldü .yani kafaya takmadımm. Bakalım siz satınca yeni aldığınız araçtan memnun olabilecek misiniz?

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

en iyi yol satmak biraz param olsun anında satarım valla bende...

Selman Atlandı
    akin78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 168

Satın diyeceğimde sattıktan sonrada alan vatandaş kulaklarınızı çınlatabilir yani.Nihayetinde alanda bir insan evladı.Alana herşeyiyle söyler belli bir zararıda göze alırım diyorsanız kurtulmak en mantıklısı.Yeni marka yeni araç belki sorunlarınızı unutturur.

murat aras
    opexturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 83

aslında bence de sorunları o kadar abartılacak çok çok büyük sorunlar değil gibi geldi bana da yani sitede yok şurası gıcırdıyo yok şurdan ses geliyo diye konu açan diğer paranoyaklardan etkilenmiş olabilirsiniz bence önce biraz üzerine düşün ki eminim hallolacaktır sorunları heee baktınız olmuyo tabi ki tek çare satmanız

serkan inkaya
    intruder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    09 bc 161
    Edilen teşekkür: 11

ben sattım kardeşim hemde senin yaşadığın sorunların hepsini ve daha fazlasını yaşadığım için benim otomobilimde 2008 modeldi şimdi bmw 116 aldım 2007 model ve inanılmaz mutluyum

murat aras
    opexturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 83

Alıntı intruder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sattım kardeşim hemde senin yaşadığın sorunların hepsini ve daha fazlasını yaşadığım için benim otomobilimde 2008 modeldi şimdi bmw 116 aldım 2007 model ve inanılmaz mutluyum
    ben de senin gibi bi kardeşimizi arıyodum işte hocam şu bmw 1 16 hakkında biraz bilgi verir misin ?
    kArŞIYAkA çARŞı

sakin karadas
    sakinkaradas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 141

valla kardeş seninki şans. bedevi ile kutup ayısının çölde buluşması gibi bişey bu kadarda üst üste gelince sana kızmak mümkün degil.ben ilk puntomdan okadar memnun kaldımki hiç başka model araç düşünmeden gittim yine sıfırını aldım.emin ol hala çok memnunum.şu an 3500 km de bu gün benzinlige gittim bir depo ile tam 783 km şehir içi yol yapmış.ve inandım ki gene dogru kararı vermişim.ayrıca şu an ki aracım evo 1,3 multijet bu paraya alınabilecek bence en cok donanıma ve en iyi görsele sahip araç.umarım bi dahaki aracın daha iyi olur.seninki tamamen şans.ayrıca bu işlerde pek duygusal olmayacaksın.düzen almıyorsa sat gitsin.

murat imre
    operatormurat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35ufc68
    Edilen teşekkür: 1038

arabadan çok soğumuşunuz,gönder gitsin yeni bir araba al.unutmaki bu gp nin sayesinde bu forumun çatısı altında toplandık,kaynaştık dostluklar kurduk.maddi durumumuz dah iyi olsa daha iyi arabalara binerdik herhalde.bahsettiğin sorunlar çoğumuzda var,halledilmeyecek şeyler değil.mutsuzkende evliliği sürdürmenin bir anlamı yok,gp nden ayrıl biran önce...

ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

Ilk once cok gecmis olsun... Bukadar sorunun bir arada olmasi gercekten pes dedirtiyor insana... Mutlu olmadiginiz biseyden hemen vazgecin cunku sevmiyerek tedirgin bindiginiz arac size mutluluk getirmiyecektir...

Ender Pala
    pilotender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 229

Bence de sizin için en mantıklısı satmak olacaktır. Benim Gp'de gazdan çekince silkeleme problemi vardı ve hiçbir servis kesin şu sebepten deyip sorunu çözemedi. Ben de aynen sizin gibi aracımdan soğumuştum ve sattım gitti. Şimdi Fiorino ile çok mutluyum. Bence sağlamlık açısından GP'den kat kat üstün bir araç. Rahatlık olarak aynı şeyi söyleyemem ama yine de ferah iç mekan ve genç b,r duruşu olduğunu düşünüyorum. İşimi görüyor açıkçası memur adamım daha fazlasını da ne alabilirim ne de düşünebilirim bu aralar.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik

Serbay Çakırlı
    Serbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 16

Birazda yanlış sizde gibi atıcaktınız servisin önüne yapacaklardı ha memnun kalmadıysanız kavaklıdereye gelip işinizi görücektiniz bu kadar basit.

İhsan ERTUĞ TURAN
    puntoturbom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hatay
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    07 BHD 66
    Edilen teşekkür: 57

Alıntı tiner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok ilginç.Sizi eleştiren, hatta çizgiyi aşıp saldıran olmamış.Ben başka bir başlıkta cam tavanın güvenliği konusunu dile getirmiştim ve cam tavanlı araç sahiplerinden bazıları inanılmaz bir fanatiklikle konuyu ele almıştı.
    Size söyleyebileceğim tek şey (birçok arkadaşımında belirttiği gibi) satın.
    Saldırı sözünü en azından ben kendi adıma kabul etmiyorum. Ama soru şu araba arıza verdi diye Markaya verip veriştiriyorsa sonuna kadar karşıyım. Ama sorun o markanın üretim hatalı bir aracı ise ve kullanıcının tepkisi Marka yerine kullandığı araca ise sonuna kadar destekçisiyim. Bu iki durumu birbirinden ayırmak gerek bence. Fiat markasını SEVİYORUM, hatalarıyla günahlarıyla. Bu forumda üye iseniz de markayı sevmelisiniz diyorum.....

14. Bu mesajı için 2 kişi puntoturbom'ye teşekkür etti:

ERSOY BAYDEMİR
    MRFEE mrfee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 100

Bu site fiat markasını kötüleme web adresi değil
    beğenmeyen satsın aracını.

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Bende bu kadar arıza varsa hiç düşünmeden satın derim.Aracın arızaları ile ilgili forumda sayfalarca yazmak da bir fayda vermez.En iyisi inceldiği yerden kopsun diyerek sorununuzdan bir an önce kurtulmanızdır.Bir de inanın bu tür arızalar sadece fıat a özgü değil birçok marka forumuna girin ne arızalar var ne...Bu arada umarım ben de yazdıklarımla fanatik olarak algılanmam.

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

bmw 1.16 alabiliyorsanız bence hiç beklemeyin
    TSİ Jetta.

yasin seyhan
    playertr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

berker durumun bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum be :********(

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp Ahmet Bülbül
    abulbul08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Artvin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 495

Kafaya fazla takma .
    araba senlemi yaşıyacak.
    Beğenmediğin bir şeyi elinde tutmanın bir anlamı yok.Hergün görüp nefret edeceğine arkadaşların dediği gibi sat. Sana göre en iyi araba hangisi ise onu alırsın
    Konu abulbul08 tarafından (13/03/2011 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir.

berkeraaa
    Ziyaretçi berkeraaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı playertr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    berker durumun bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum be :********(
    öyle maalesef abi...izlettireyim videoları falan...görünce şaşıracaksn

Ramazan Erdemir
    skystar37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34ghk08
    Edilen teşekkür: 265

Aracımı aldığımda ilk park ettiğim zaman kapıları kilitledikten sonra yoluma giderken iki defa dönüp bakmıştım aracıma "güzel görünüyorsun" diye geçirmiştim içimden. Her park ettiğimde yoluma giderken dönüp bir kere daha bakıyorum genelde çünkü aracımı seviyorum ama satsan bir daha fiat alırmısın deseler asla almam diyorum çünkü her araçta sorun olabilir ama fiatta bazen bu sorunlar çözümsüz kalıyor işte bunu sevmiyorum fiatıda bu yüzden sevmiyorum..
    Sizin içinde naçizane tavsiyem eğer içinize sinmiyorsa artık satın sonuç olarak içinize sinmeyerek sevmeyerek yaptığınız her km sizi daha çok yıpratacaktır.
    Satıp yerine alacağınız araçta hiçmi sorun yaşamayacaksınız bilemezsiniz belki yaşarsınız belki yaşamazsınız ama sonuçta içinize sinmiyorsa artık satmak en mantıklısı...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon