Alıntı canberkkilic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bugun balgatın içine giderken,100. yıl köprusunden 100 metre sonra olan göbek te,
active egzotik kırmızı'sı olan biriyle tartıştım.tanıdık değildi. daha doğrusu karşılıklı bağırıp durduk.

olay ; benim yolumda (80-85 le gidiyordum) yeşil yanarken onun sağına soluna bakmadan kırmızıda aniden geçmesiydi. dikkatlı olmasam çarpabilirdim.acil frenleyerek durdum.o anki tepkimle korna çaldım,dolayısıyla bağırdım... o da gaza geldi diğer şeritte durdu..20 sanıye yolun ortasında durup tartışmanın sonunda (21. ci sanıyesınde) arkadan ambulans geliyor dedi,.(muziğin sesi açıktı duymadım), baktım 10 sanıye daha sonra ambulans geçti..heralde ışıklara 200-250 metre gerideydi.(karşı tarafın yolu yokuş aşagı olduğu için görunmuyordu). hangimiz hatalıydı bilemiyorum ama ,karşı taraf bağırmak yerine,daha düzgün anlatabilirdi..

o kişi mesajımı okuyorsa kusura bakmasın...
Merhabalar,

O gün trafikte tartıştığınız kişi bendim. Dün foruma giremediğim için ancak bugün gördüm yazılanları. Aslında bu olayı foruma yazacağınızı tahmi ettim çünkü sizin forumdan olduğunuzu biliyordum. (tartışma sonunda kalkarken tanıdım.) Ankara buluşması sırasıda karşılaşmıştık sizinle hatta arabanın ön ve arka armaları hakkında konuşmuştuk...

Olay aynen dediğiniz gibi gerçekleşti. Ne bir eksik ne bir fazla. Dik yokuşta kırmızı ışıkta beklerken arkadan kornalar çalmaya başlayınca ambulansın geldiğini gördüm ve sol tarafı (sizin geldiğiniz taraf) kontrol ederek yola çıkmak ZORUNDA kaldım. Sizin geldiğinizi farkettim ama o kadar hızlı geldiğinizi tabiki bilmiyordum ki sanırım siz de o kavşakta ışıklara yaklaşırken hızınızı biraz azaltmanız gerekirdi diye düşünüyorum. Neyse... korna çalarak ve sinirle birşeyler söylediğinizi görünce (ya da öyle düşümüş olabilirim o an) bende gayri ihtiyari sinirlendim ve belki yanlışta olsa o şekilde tepki verdim bende ve arkadan gelen ambulans olduğunu anlatmaya çalıştım.... Sonuçta hergün trafikte 10larca kişiyle bu şekilde tartışmıyormuyuz...

Normal'de hiç bir zaman kırmızı da geçmem, hatta geçenlere bizzat illet olurum. Ama o gün zorunlulukytan geçtim. Belki öyle bağırıp çağırmamam lazımdı kendi adıma özür dilerim. Ama sanırım sizin de öyle bir kavşağa o kadar yüksek süratle yaklaşmamanız gerekirdi diye düşünüyorum. Orda gerçekten kırmızıda geçen başka biriylede karşılaşabilirdiniz. Bu bütün kavşaklar için geçerli...

Trafikte hepimize daha sakin ve kazasız belasız günler diliyorum...

Teşekkürler...