Arkadaşlar fabrikayı merak edenler, görmek isteyenler linki izlesin.
PRNet | m-suite Displayer
Arkadaşlar fabrikayı merak edenler, görmek isteyenler linki izlesin.
Konu Misafir tarafından (08/03/2011 Saat 14:07 ) değiştirilmiştir.
link görünmüyo
TOFAŞ 2011 NTV 0-100
şu palio yu bitirdiler ya helal olsun.. çok sevdigim bir arabadır şimdi soruyorum satışlar çok kötüymüş![]()
Çok teşekkür ederim, geçen gün TV de görmüştüm ancak işim olduğu için izleme şansım olmamıştı.
Boş bir vaktimde izleyeceğim.
Dosyayı bilgisayarınıza kaydetmek isterseniz video dosyasının asıl linki aşağıda, sağ tıklayarak 'Hedefi kaydet' derseniz wmv uzantılı dosya olarak iniyor.
https://www.prnet.com.tr/wmv/0603201...C85CEF62CE.wmv
eee biz nezaman gidiyoruz bursaya fabrika gezisine
onrky
1.4 starjet 95hp
Ben de fabrikaya gezi düzenliyorsunuz sandım ilk bakışta Gülay hanım![]()
Ben sizden daha şanslıyım ozaman.he he Tofaş ta çalışan arkadaşlarım ve akarabalarım var onlarda aynı şeyi söylüyor. Sizlerin dolaşması daha zor.
Ben video da gösterilen yerlere girdim fazlasına bile. Prototip atölyesine bile girdim. (montaj ı, gözvdeyi, söylemiyorum bile)
Tek giremediğim yer Abarth ile boya atölyesi.
özel bi sebepten dolayı tofaş benm için bitmiştir hiç beklediğim gibi bi kuruluş değilmiş. aracı 4aydır beklemesem vazgeçerdim aracı almaktan
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
Helal olsun süper bir fabrika.Türkiyede olması da ayrıca güzel.
Türk milletinin gururudur Tofaş ...Bursamızın ayrı bir gururudur![]()
Konu demon tarafından (11/03/2011 Saat 01:23 ) değiştirilmiştir.
İşin içinde olmadığınız için sizde bilmeden konuşuyorsunuz. Çünkü bizi yıllardır kuş serisine mahkun edenler italyanlardı Tofaş değil. Ben oranın içinde yıllarını vermiş insanlar muhattab oldum konuştum bazıları şimdi vefat etti bazılarının kendi fabrikaları yada iş yerleri var. Tofaş çok istemesine rağmen yıllarca italyanları zorlamasına yer ye kavga etmesine rağmen italyanlar izin vermedi Kuş seri bile tamamını üretmiyor yorlardı. Onların kalıplarını bile burda yapmak için 10 yıl kavga verdiler. Hepsinin söylediği tek şey var o italyanlar olmasa idi biz şuan kendi arabamızı üretirdik diyorlar. Adamlar görmeyelim diye bilgi saklıyorlar. Tofaş son bir atılımla en sonunda birşekilde restleşti sanırım koç başka bir yönden italyanları vurdu. Ondan sonra İtalyanlar elini yavaş yavaş çekmeye başladılar. Eskiden bütün kilit noktalarda italyanlar vardı (ceo sundan tutun imalat müdürüne kadar) şimdi öyle değil. İster inanın ister inanmayın bu çekilmeden sonra bizimkiler bir atılıp gerçekleştirerek TOFAŞ' Fiat ın tüm fabrikaları içinde en iyi fabrika haline getirdiler.
Evet Tofaş özelikle Bursa başta olmak üzere bir çok yan sanayiye iş kapısı bir firma. Hatta eskiden burlarda fabriakalar yokken kendi içindeki iş bilen insanları destekleyip, kendi atölyelerini açmalarına destek olmuş bir firma. Lakin dediğinizede katılıyorum. Koç gurubunu çok seven biri değilim.
Konu xcruelx tarafından (11/03/2011 Saat 10:29 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri