çok basit hafifçe yukarı çekersen üst kapak çıkıyor daha sonra alt kabı çekiyorsun birleşme noktalarından çıkıyor, takarkende yerlerine oturtuyorsun pıt diye oturuyor rahatça
Çok teşekkürler
evo evo..
3lü paketten aldım yukarıdaki siyah olanı kullanmayacağım için satıyorum isteyen varsa 55 tl 5343051904
bende forumdan fırat abiden aldım beyazı gayet sık duruyor
Bende sadece beyaz bulabilirsem almayı düşünüyorum. gerçekten çok güzel duruyor.
Arkadaşlar bordo olanından istiyorum elinde olan veya getirtebilecek olan varmı
kimsede yokmu ?? gidip servisten alabilirmiyiz peki
Servisten Sipariş İle Alabilirsiniz...
Sol Şeridi Kapama Belki Ben Geçerim...Kapasanda Fark Etmez Polemiğe Girmem YaN KoYaR, GideriM.!!
grande puntonun anahtarıyla uyumlumu bu meret![]()
Bu anahtarlıklar Bravo ya oluyomu arkadaşlar, Bravonun anahtarına takanınız kullananınız oldumu???
fiat a gittim sipariş edicem ama fiat500 ün anahtar kabınımı yoksa evo nun anahtar kabınımı sipariş edicem Bravo için hepsi aynımı bunların
bravoya olmuyo bunlar arkadaşlar
Yeni kasa doblo-evo ve 2011 bravoların anahtarları aynı diye biliyorum,çünkü elimle doblaya çok eminim birebir yanyana baktım ama bravoyu yanyana getirmedim ama anahtar aynıydı.Yanılıyorsamda çok az bir farktır sizin arcınız kaç model acaba model yılından fark ediyor olabilirmi benim baktığım 2011 bravoydu ?
2008 bravo benimki serviste göremedim 2011 bravonun anahtarını eğer evonunki gibiyse yeni anahtar getirtirim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri