arabamda folyodan yapılma far kaşı var. 15 gün sonra da muayene zamanım geldi. Acaba bu haliyle muayeneden geçer not alırmı? Eğer almaz diyorsanız prosedür ne? Yani hemen orada söküp tekrar gösterebilirmiyiz, ya da kusurlu olarak tanımlarlarsa tekrar günmü almak gerekiyor, tekrar gün alınırsa yine bir muayene harcı yatırmak gerekirmi?
Bilgisi olanlar için teşekkürler...
aslında birazda muayenedeki kişilere bağlı. birisi kusurlu derken birisi hafif kusurlu olarak geçirebiliyor. iki hakkın var muayenede birincisinde kabul etmezlerse ikincisine çıkarıp gidersin
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri