valla benim aram 3000 km bugun vurdu bende max 170 km gördüm. sağlığa zararlı bir hız açıkçasıama genede adrenalin
![]()
valla benim aram 3000 km bugun vurdu bende max 170 km gördüm. sağlığa zararlı bir hız açıkçasıama genede adrenalin
![]()
buyrun arkadaşlar buda benim 1,3 luk 75 hp lik dizelimin max hızı düz yol eğimde dahada gider die düşünüyorum![]()
benze zevkte değil renkte mesela benim gözümü alan sizin zevkiniz olmaz. diyelimki karsıdan biri geliyor uzunları yakmış sizin geldiğinizi umursamadan geliyor. siz ne yapıyorsunuz. diyelim aracı cevirdin düştün peşine yakaladın sinirlisin sordun neden uzunları yakarak geliyorsun gözümü alıyor diyorsun adamda banane zevkim uzunları yakmak kardeşim derse ne dersin ve ne yaparsın?
arkadaşlar kolayı var aynı yolda her iki istşkamette hız deneyin yaptığınız hızın ortalamasını alın... aracınızın son hızını verecektir. bugatti veyronun son hızının bu şekilde ölçüyorlardı. pistte önce 427 km ölçtüler tersi istikamette 433 ve son hızın 430 olduğuna karar verdiler. sis farları doğru ayarlanmışsa yere bakar ve amacı sisli havalarda yol çizgilerini görebilmemiz yağışlı ve sisli havalarda ise aynı zamanda görülebilmemiz içindir. doğru ayarlı sis farları kimsenin gözünü almaz. Türkiyede 30 yıl önce insanlar araçlarının tamponun üzerine sis farı bağlayıp onu havaya kaldırıp terör estirdiği için yasaklanmıştır. hali hazırda modern araçların sis farları özellikle gündüz kimsenin gözünü almayacağı gibi görünmmemize de yardımcıdır.
haklısın ben ön sis farlarından rahatsız olmuyor hava kararırken veya karanlıkta normal ışıklarını yakıyorsun bide arka sis yanınca arka siste arkadan gelen aracın uzaktan benim ışığımı gör şeklinde olduğundan kuvvetli yanar stop ışıkları gibi buda sürekli yandığında arkadan gelen aracın şoförünün gözünü alıyor. ben burdayımada deyinirsek park ışıklarınız sizi hayli hayli görmeleri için iş görüyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri