Haram olsun o para fitil fitil burnunuzdan gelir inşallah dizele talep artınca hemen başladılar 16 kuruş zam nedir ya.![]()
Haram olsun o para fitil fitil burnunuzdan gelir inşallah dizele talep artınca hemen başladılar 16 kuruş zam nedir ya.![]()
Bu ülkede belediye otobüsleri belediyeden taksiciler, dolmuşlar fazla demokratik ülke olmamızdan dolayı üstlerinden korkup eylem yapmadıkça (ki kamyon, tır kullananların zaten örgütlenmesi bu ülkede imkansız gibi) bu fiyatlar değişmez. Bu paralar da "direk" vergilerini kaçıranların yanına kar kalır sefasını sürer.
O kadar sessiziz ki hiç bir şeye ses çıkartamıyoruz. Çoğu şeye itiraz etme gibi bir hakkımızın olduğunu dahi bilmiyoruz.
Ne diyelim 4 psikolojik sınır dedik değilmiş. Şimdi 5 psikolojik sınır deniyor. Sadece gülüyorum bu laflara. Nice sınırlara. . .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri