Alıntı ekorkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel kardeşim esasına bakarsan fabrika verilerini baz almak lazım. Göstergelerde inanılmaz değerler çıkabiliyor. Bak ben de 2 sene önce GP ler yeni çıktığında 1 hafta dizel 75 kullandım. Düzde iki kişi, pedal paspasta 170 anca diyordu. Bunun dışında verirsin yokuş aşağı kadranlarda ne süratler görürsün. Ama bir de GPS le bak o süratlere gerçekle hiç alakası yoktur kadranın. Kadrandaki sapmaları da hesaba katarsak, düzde fabrika değerlerinin 10-15 km/s fazlasını görmek bence teknik değerleri karşılıyor anlamına geliyor. Benim araba da düzde 190 görüyor. 175 fabrika değeri var. Bence anca 175-180 yapıyordur GPS le falan kontrol etsek. Bu anlamda dedim 210 görse düzde bence fabrika değerlerini karşılıyordur T_JET. Daha da fazla görürse ne ala.

saolasın abı.ama konuyu ben dagıttım bıraz.asıl kafama yatmayan ne bılıyonmu? daha dusuk motor gucune sahıp aracların son hızları neden daha fazla??? ozan yazmıs oncekı sayfada mılyon tane faktor var dıye ama ben oncekı sayfada bı karsılastırma yaptım, GP de turbo, 120HP ve daha hafıf oldugu halde neden 220km/h ustune cıkamıyor demıstım...