Son hıza etki eden milyon tane faktör var şanzıman oranlarından tut rüzgara arabadaki ağırlığa yolun belli bile olmayan eğimine...
Son hıza etki eden milyon tane faktör var şanzıman oranlarından tut rüzgara arabadaki ağırlığa yolun belli bile olmayan eğimine...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ıkı aracıda adana - mersın otobanında denedık.hava sartlarıda aynı bu aralar sıcaklık, ruzgar v.s.bahsettıgım uc kısıden bırınde leon, bırınde t-jet 3 kapı sport, bırıde benımvalla dedıgım gıbı bıcok faktor vardır dogrudur ama 120HP duydugun zaman ınsanın ıcı hareketlenıyor ama gel gor kı o kadarda 120HP degıl.ben cıddı cıddı dusunuyordum bu aralar t-jet almayı.cok cazıp bı onerıde bulunmustu bılen oto.ama son donemde araclarda yaptıgımız bazı hız testlerı bıraz gerı cektı benı acıkcası...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Ben tam tersi diye düşünmüştüm. Yani T-JET in max. hızı olduğundan baya yüksek diye tahmin ediyordum. Forumda düzde 220 nin de altına yani 230 a kadar ibreyi indirdiklerini yazıyorlardı T-JET i olan arkadaşlar. Sizin bu arkadaşın t-JET düzde kaça oturuyormuş? Biz de aldık T-JET daha 2 gün oldu. Benim kendi GP' mde yaptığım gibi 3500 e kadar basmadan kullanıp, sonra bir yağ değiştirip asılmayı denemeyi düşünüyoruz ve o yüzden deneyemedik kaç gidiyor araba.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri