3.20 :eek: biraz sert olmuş...
Printable View
3.20 :eek: biraz sert olmuş...
rover 620 ti da 262 km yi gördüm.
benim grande puntoda da 203 km
arkadaşlar 1.3 yada 1.4 motor bunlar performans içinde yapılmamış...
lütfen bunları göz ardı etmeyin
Performans için yapılmamış olsalarda gösterdikleri performans inanılmaz.
Neredeyse kadran sonunu gören makineler-stabil kalabiliyorlar.MAşallah nazar değmesin-tabii bu da demek değilki sürat yapılsın.
@microab
+ 1
70 hp lik albea multijet düz yolda 200 ü görebilirken 75 hplik gp nin 200 ü bulamamasini pek anlayamiyorum. agirliklarida cok farkli degil.
Aynı motor ile,o hızlara eriştiklerini belirtenler olmuştu...
ben 180 düz 195 eğimd gördüm ama asıl değerleri 10 bin yağ değişiminden sonra kontrol edeceğim şuan piyasalarda bulunan gp çoğu daha yağ bile değişmedi arkadaşlar bu son hız konusunu biraz beklememiz gerekecek
tabi lafim yağ değişimini yapanlara değil
190, düz yol..
1.4 77 HP 5k Bende otobanda en son 180 görüm. Klavuzunda da 175 en son hız diyor.8O
ya bizim arabalar aile arabası öyle tokatlamak fln biraz zor :)
yaf 1.4 95bg performansı nasıl bilen varmıı??benzinli oluyo galba onlar.neyse bilen blen varsa yazarsa güsel olur.max hız olarak..galiba bikaç arkdaş kullanıyo..almayı düşünüyorumda..
kardeş sen memnuun peki..aracımın kaparosunu werdim..1 hafta 10 gün içersinde işallah elimde olur..motora bikaç ek yapmaya çalışçam..fiyat durumlarına göre..sendeki aracı dizellerle kıyasladığında farklar gözebatıyomu?? yani 95 bg benzinli olduğunu farkettiriyomu?? max hızı nedir pekii?hiç zorladınmıı? ibre 240 galiba..
hız yapmam ve en fazla esk-ank yolunda 195-200 gördüm.
2500 km ~ o civarlarda 195 km/h gördüm... ve 3~5 sn. yol bitti malesef ;=))
thanksler
260 gordum ben