geçmiş olsun geçen benide mahmutbey gişelerde çevirmişlerdi sabah sabah söktürcekti son anda yırtmıştım bu aralar yoğun kontrol var dikkat edin![]()
geçmiş olsun geçen benide mahmutbey gişelerde çevirmişlerdi sabah sabah söktürcekti son anda yırtmıştım bu aralar yoğun kontrol var dikkat edin![]()
yok her durduklarında yırtamıyorum maalesef 5 kereden 2 tanesinde 62 lirayı konduruyolar valla neymiş önde plaka yokmuş inadına takmıyorum zaten polise gider yapma yok atar yok tutar yok tatlı dille her türlü yırtıyorsun ama benim filmlerim çok koyu değil zaten her türlü içerisi gözüküyor o sabah yolda biraz atraksiyon olmuştu onu görmüş o yüzden kıllık yaptı ama biraz muhabbet ettik zar zor gönderdi![]()
bende çok denedim öğretmenim hizmet sektöründeyiz bak sizde bizde. sökeyim şimdi yazmayın bebek doğacak rahatsız olur güneşten dedim.
adam bana zaten sökeceksin bebek içinde perde takarsın dedi kaputa eğildi kollarını koydu açtı tutanağı hiçbir tonuna izin yok dedi ve yazdı.
teşekkür ederim dedim tokalaştım bindim arabama yoluma devam ettim.
1 gün öncesinde de çalıştığım ilçede trafik kontrolde dedi memur bey bana hoca bak ben yazmıyorum ama ileride jandarma trafik çevirir yazar diye, tamam dedim. hatta adam emniyete takmıştı niye takılı değil diye. ben diyorum ruhsat torpidoda onu almaya eğilmek için çıkardım kemeri, yok diyor ben görmedim 66 lira yazarım diyor. neyse ikna ettim takmayınca ötüyor zaten dedim . 2. ye görürsem affetmem diyor ki ben 10 m gitsem bile takıyorum o sesten çok rahatsız oluyorum çünkü.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri