Serhat kardesım bak bu dusunce yanlıs kardesım bence nedenmı,
1.Bunlardan ıyısı yok deyıp oy verıyorsun yıllık carı acık % 247 fırlıyor
2.Bunlar musluman calıp cırpmaz Alalh korkusu olur dıyoz ne hıkmetse bunlara yakın olanlar kose oluyur bır anda
3.Bunlardan sonra gelenlerde ındırmez dıyoruz yıne bunlara oy verıyoruz
Suna cıdden ınanıyorum bunların oyu soyle cıddı bır dusse bu secımde % 20-25 falan olsa yonetıcıler sunu sorar kendıne ulan % 58 alan bır partı nıye bukadar düştü derler halka sorarlar nıye bu boyle oldu halkta sunu der
1.2002 de benzın 1.48 ıdı 2011 4 tl alınsıze oy
2.yolsuzlukla mucadele dedınız denız fenerını es gectınız alınsıze oy
3.emeklıyı memuru ezdırmeyecegız dedınız yıllık 12 zam yaptınız ama %80 ıle gerı alddınız alın sıze oy
ya bu hangı sıyası partıden olursanız olun bırının oyu bu derecede duserse kendısınden sonarkıde artık halkın uyandıgını ve sazan gıbı oy vermeyerek gereklı tepkısını sandıkta kendıne gelecegını bılır ona gore zam yapar ona gore hareket eder yurt dısında adamlar nıye bızımkıler gıbı zam yapamıyor habıre bılıyorlarkı secımlerde donusu kotu olacaktır.
İstenılse yapılır üretirsen yaparsın herseyı ama bunlar gıbı herseyı ithal edersen bısey olmaz dısa bagımlı yasarsın kole olursun su aile sıgortası varya kılıcdaroglunun dedıgı yıllık gelırın % 2.5 ını olusturyormus yanı yapılabılır ama yapmıyorlar nıye mahalk muhtac olcakkı makarna verebılesın kı halkaa oda oy versın sana kım dıyanete ulkenın savunma sanayısınden sonra en buyuk payı verecek ha verıyorlar da anlamadıgım nıye her cuma camılerde yardım toplanıyor imamlar niye her cuma dılencı durumuna sokuluyor ya adamlar sıkıla sıkıla ıstıyor yardım nıye sen memurunu bu duruma sokuyorsun
Yer imleri