piyasada fazla yok niye? fiat diye:) arkadaşıma anlattım bütün özellikleri hepsine o süpermiş manyakmış deliymiş dedi, kendisi de alacak sen ne dersin alalım mı sana da dediğim de ama fiat dedi.. sakince durdum baktım.. arkadaşım olmazsa kafa göz dalasım vardı yani.. bomboş poloya 37bin bayılacaktı.. neden dediğimde vw diyo.. alana kadar 3 4 ay nette aklınıza gelebilecek bütün araçları araştırdım, sınıf olarak kıyaslamak doğru olmaz sınıfının en iyisi diyemem, ama vereceğiniz parayla kıyaslarsanız 45-50bin civarı alabileceğiniz en iyi araba.. motor tam bi canavar ama dualogic bana göre değilmiş otomatik almanız şart değilse mümkünse manuel alın, aracı yeni aldım ankara malatya yaptım dün nerdeyse hep 110a sabitledim elimi ayağımı çektim arabadan:) ortalama 5.7 yaktı.. 90la sabitlediğimde de hiç fabrika verisini göremedim, araçta kar lastiği var ne kadar artırır bilmiyorum 0.2 gibi olur bence ama bilmiyorum.. çarşı içi de tahminimce 7civarı yakar, ama bunlar sakin kullanım sayılır.. yani aracı yeni aldığım için tecrübesizim, ama teorikte yani araştırmalarım sonucu bu fiyata alınacak en iyi araba.. kesinlikle..