Hayırlı olsun
Printable View
Hayırlı olsun
Cok guzel bir arac ve cok guzel bir fiyata aldin .. Bende dusunmustum ama kredi ile cokcok fazlaya geliyordu cunku ikinci el araca tasit kredisi vermiyorlar ihtiyac kredisi veriyorlar buda pahali oluyordu ama guzel secim yapmissin hazir rodajli arac giderken basbasabildigin kadar 300 torkuncun tadini cikar ;).
Kesinlikle 300 torku tatmalisiniz sanki onden bir miknatis sizi cekiyor :)
Güle güle kullanın darısı başımıza. :)
hayırlı olsun
hayırlı olsun bende kısmetse bravo istiyorum ilerleyen zamanlarda
Bnm arabanın aynısı:D Bende fabrika çıkışı sadece xenon ve far yıkama yok geriye kalan bütün opsiyonlar var... triptonik 6 ileri 1.6 120 hp Bnm de listede 52000 tl çıkıyordu fiyat.. 48000 tl ye aldım... Aaralık ayında almıştım şu an bnm arabada 6000 km de :D... skydome beyaza çok yakışıyor birde camlara film oldumu çoook yakışıklı oluyor.. Bindiğinde İnsana kendini özel hissettiren bir araç... Allah kaza bela vermesin.. Fotoları bekliyoruz..
Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız binin.
Valla FIRE motor sırf ekonomisinden yırtıyor zaten. 1.6 araçları kullandımmı canım inmek istemiyor :D
Allah büyük. Bir gün güçlü ve ekonomik bir aracımızda olur inşallah :)
Hayırlı,uğurlu olsun...
ekonomik değilmi inanki benim puntodan daha az yakıyor diyebilirim sıfır olmasına rağmen otomatik olduğundan olmuş olabilirmi ?
ama şunu söyleyeyim manuel almadığına pişman olabilirsin :)
şuanda ortalamam 8 lt :D puntoda 8,5 du benim yerime oruç unik06 kullansa bravo 4,3 felan yakar herhalde ama ben asla :)
bugun geldim ankaradan ortalama 110 km de 5.7litre yaktı 90 a aldım sabitledim otomatikte 4.5 civarı gösteriyordu rampadır dedim de tam düz yol bulamadım herhalde.. yani fabrika verisine yaklaşamadım 3.8 diyo!!! ben 100 le gittiğimde 4.5 5 yakar diyordum ama 5.5 gibi yakıyo.. yani tabi ekonomik ama fabrika verisiyle hiç uyuşmuyo ya.. o 3.8i ne yaptıysam göremedim manuel 6, manuel 5, otomatik eko mod ne yaptıysam 4.2 bile göremedim:)
Devir çevirmeyi sevene dizel pek yaramaz Tayfun Abi :)
Hayırlı Olsun müthiş araba .
Lancia Delta da kullandım Duologic ,Motor bravo ile aynı, vites geçişleri fordun,peugeotun,astranın dizel otomatiğinden daha iyi ama şu an dizel otomatikte Renault veya WV derim EDC ve DSG aynı şanzımanlar gerçekten çok iyiler. Tabi dolu bi araba için birinde 54000 diğerinde 60000 veriyosunuz ve 4 ay sıra var.
Bu arada yarın arkadaşa alcaz Bravo stokta görünmüyo hiçbiyerde şansa bi tane bulduk .
Araç 1.6 Multijet Buz Beyazı 120 Bg Sport Style Manuel
Ekstra Olarak
Assist Kit
SPK (Safety Plus Kit)
Skydome
ve Orjinal Xenon paketleri var
Fiyat 48.500
ikinci ellerine sıfırından fazla istiyorlar araba yok Türkiye de bekleme süresi 2-3 ay.
hiç sorma ya.. yani babamın gazına geldim yoksa kesin t-jet alırdım.. gerçi gaza gelmeden önce gp t-jet düşünüyordum.. bi de şu dizel dualogicle birleşince ıyyy:) sadece kendim için olsa asla manuelden şaşmazdım ama şartlar böyle oldu.. extradan bi para çıkarsa koşup t-jet gp alırım kendime:X ama yok para çıksa krediye yatırırım:) :) :)
48.500 Dediğim araç sıfır hocam :D Yarın alcaz aracı.
merhaba beyler,
bende bu araçtan almayı düşünüyorum.Beni düşündüren kısmı yakıt tüketimi ve aracın piyasada fazla olmayışı.Bu konuda bi açıklama bekliyorum sizden
pardon hocam:) :) süper o zaman yalnız manuelmiş o yüzden biraz fazla demişim 2.500 lira oynuyo:) ama yine iyi indirmişler, işin açıkcası ben sadece malatyayla sınırlı kalmasaydım diğer fiat bayilerini araştırsaydım bu indirimlerle sıfır alırdım galiba.. yani pişman değilim şimdilik, ama multijet aldığıma pişmanım.. t-jet almalıydım:)