motorıne de zam geldi ankarada 3,50 oldu opette
![]()
motorıne de zam geldi ankarada 3,50 oldu opette
![]()
Allahım bu sabah zam gelmeden fulleyeyim dedim aldıktan sonra bi baktım 3.50 olmuş yuuh şoka girdim resmen çok pişmanım dizel aldığıma kahretsin lpg alsaydım keşke keşke keşke....
bısey degısmez şafak bey sanki lpg kurtulacak mı bu zamdan devlet vergi kaybını önlemek için ona da zam yapar
araçlarımız lpg ye yakın yakıyor hatta uzun vadede daha kardayız
yanı lpg alalım dizel alalım elektrikli alalım falan bu devletten kurtulamayız ne zaman yakıt almak için eğilsek arkamızda biter
Hem diyorlarkı libyanın Türkiye'ye etkısı asla olmaz dıye..Enerjı bakanımız hemde ınanılmaz fıyat artısı yapıyorlar...Yazıklar olsun bunlara haram zıkkım olsun
I ' m c a p u l i n g . . .
dün shellden 3.49 a aldım mazotu görünce şok oldum valla bundan sonra fulle takılırım orda 3.30
En Düşük Benzin Fiyatları, Akaryakıt Fiyatları - BenzinAl
Arkadaşlar bır sıte keşfettım belkı bılenınız vardır ilinizdeki en ucuz akarkakıt ıstasyonunu ve fıyatını söyluyor
I ' m c a p u l i n g . . .
Motorinin litre satış fiyatına 8-10 kuruş zam yapılırken, benzinin fiyatı 1 kuruş düşürüldü.
Dağıtım şirketlerine ve şehirlere göre değişmekle birlikte, 23 Şubat itibariyle ortalama 3,40-3,45 lira olan motorinin litre fiyatı, bugün 3,50-3,53 kuruşa yükseltildi.
Motorinin litre fiyatı, 2010 yılı başında ortalama 3,06 lira, 2010 yılı sonunda ise 3,32 lira düzeyindeydi. Böylece 3,50 liralık ortalama fiyat dikkate alındığında, motorinin perakende fiyatı, 2010 yılı başına göre yüzde 14,37, 2011 yılbaşına göre ise yüzde 5,42 artmış oldu.
Diğer taraftan, benzinin satış fiyatında 1 kuruş indirime gidildi. Benzinin fiyatını 23 Şubat'ta 3,95 liradan 4,04 liraya yükselten bazı firmalar, bugün itibariyle 1 kuruşluk indirim yaparak, fiyatı 4,03 liraya düşürdü.
Benzinin fiyatı, 2010 yılı başına göre 10,41, 2011 yılbaşına göre ise yüzde 3,86 artmış oldu.
Çok değil bu gidişle yaza kadar dizelde 4 TL yi görürüz.![]()
Farkında mısınız mazotu ufak ufak nasılda benzine yetiştiriyorlar hatta mazot benzini geçer yakında
Aynen oyle amaçlarıda o zaten
benzin + lpg'li araç dizeli ekonomi olarak ilk alışta da kullanırkende her zaman ezer geçer. ama evolara lpg kit taktırmayan bu fiat var ya adamı da deli eder. ne biçim bir pazarlama politikası hayret bişey. illa götür sanayiye benden para kazanma diyor adamlar.
grandelere takılıyormu?
"Konusunda dünyaca ünlü Landi Renzo firmasının LPG dönüşüm kitlerinin kontrol üniteleri, FIAT modelleri için özel yazılımlar tasarlandı. Grande Punto, Doblo, Palio, Albea ve Linea modellerinin benzinli versiyonlarına uygulanabilen ve tüm güvenlik gereksinmelerini karşılayan Landi Renzo LPG kitleri her modele ve motorizasyona özel olarak üretilir ve kontrol ünitelerinin kalibrasyonu da hem egzos emisyonunu hem de yakıt sarfiyatını minimum indirilecek şekilde yapılır. Üstelik, FIAT yetkili servislerinin montaj ve bakım güvencesi ile gerçekleştiren bu işlemden sonra aracınızın “3 yıl / 150.000 km Garanti” si devam eder."
FIAT - fiat.com.tr
Az bönce Fiatın sitesine baktım. Ancak bahsettiğiniz LPG konusu şu an güncel değil...
Yani şu an anlaşma filan görünmüyor...
FIAT - fiat.com.tr
FIAT - fiat.com.tr
Fiat şu an LPG dönüşümü yapmıyor...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri