Alıntı mserdar01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abicim bu adamlardan herşey beklenir, bana donanım paketi eksik olan bir araba sattılar. yenisini ve doğrusunu alıp değiştirmeleri gerekir normalde, ama bu adamların normal işleri de yok ki...
Benimde başıma bu şekilde bişey geldi ve 2,5 ay sonra aracımı tekrar değiştiricem sipariş verildi taahhüt alındı bir sıkıntı yok şu an için. Ben bu konuyu şöyle değerlendiricem; Öncelikle toplum olarak hata yapmak ve bunu kabul etmek mümkün değildir hep bir bahane ya da başka bir gerekçe, örnek vardır. Satış konusuna gelince yeterli bilgi verilmiyo satış danışmanlarına, heleki birde sadece amacımızın para kazanmak olduğu için hiç alakamız olmayan sevmesek bile çalıştığımız işler geliyo yanlışlıklar konusunda. Buna bir örnek vereyim. 5 sene önce bir araç alıyorum satış yapan arkadaşa dedimki ; bu aracın silecekleri ne kadar açılıyo yağmur esnasında görüşümü engeller mi? Ellerinde test aracı yoktu daha doğrusu henüz gelmemişti showroom daki aracında sileceklerini çalıştıramadılar çünkü üzerine su döküp izine bakmak gerekiyodu. Bunun için kime kabahat bulmak gerekirdi düşünmek lazım satışı yapan arkadaş uzun çabaları sonucu burada iş bulmuştu kendisi maden mühendisi idi. Önce yaptığımız işe saygı duymalıyız sonra karşımızdakine diye düşünüyorum...