dun gece 2 duble içtim bir sure takıldıktan sonra eve dogru yola çıktım ve bir çevirme, üfledim 0,53 promil alkol 0,50 çıksa hiçbirşey olmayacakmış oyalandım vs birdaha ufleyim dedim vs ne desem boş çatır çatır yazmaya başladı tepem attı cezayı sordum 590 tl dedi!!! kabul etmnediğimi kan ile olcum olan yasal hakkımı kullanmak istediğimi söyledim, hastaneye gidene kadar vs. 0,3 düşme olsa yeter dedim. neyse aldılar beni hastaneye gittik kanım alındı kanı aldık adli tıpa getirdik orda 50 tl aldılar kontrol parasıymış!! 15 gun içinde belli olacak dediler, arabayı çekiciyle otoparka gondermişler çekici parası otopark parası e taksiyle eve gitme parası, ehliyetide aldılar alkol çıkarsa 6 ay alamayacaksın ve cezayı odeyeceksin dediler, şimdilik durum bu beni getiren polisler vazgeçirmek için kanla yapılan test herzaman daha fazla çıkıyor dediler boşa 50 tl vermiş olcksın vs dediler umrumda değil dedim ben hakkımı kullanacağım ama bakalım sonuç ne olacak.

birde aranızda iyi bilen varmı bu sure içinde ehliyetsiz yakalanırsam ne olur? yada bir yontem varmı ehliyeti kaybettim diye kayıp kagıdı vs cıkarsam ne işe yarar tam evlilik ustu deli gibi arabna lazım ne yapacagım bilmiyorum...