57 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Alkollü araç kullanmada limit artıyor..!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uraal arkadasım ıyı ozetlemıs.... aynı olay kıbrıstada mevcuttu... polıs cevırmesıne cok zor takılıyorsunuz ama alkollu kaza sonrası halınız harap..
    aynen abi iste ama bu mantıgı trde %90lık kesim anlayamaz sana bir zaararım olmadıktan sonra istersem bayılarak arac kullanırım sanane.bence millet alkole laf atacagına gitsin barzoluk yapoanlara laf anlatsın.ha ben alkolde arac kullnılsın demiorum ama özellikle uk.de gibi ülkelere gidenler beni anlar digerlerinin anlamalarını bekemiorum.bu tasarı atynen yasalasır giderrr...

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

Alıntı uraaal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen abi iste ama bu mantıgı trde %90lık kesim anlayamaz sana bir zaararım olmadıktan sonra istersem bayılarak arac kullanırım sanane.bence millet alkole laf atacagına gitsin barzoluk yapoanlara laf anlatsın.ha ben alkolde arac kullnılsın demiorum ama özellikle uk.de gibi ülkelere gidenler beni anlar digerlerinin anlamalarını bekemiorum.bu tasarı atynen yasalasır giderrr...
    bizde barzoluk yapıp alkollü araç kullananlara söyleniyoruz zaten
    u.k. gitmedim, demekki %90 lık kesimdeyim. siz %10 kesimde olduğunuza göre bildiğiniz birşey vardır.

siz aracınıza neden esp, abs, dsfds, dsfdsf gibi donanımlar alıyorsunuz (ruz)? kazayı önlemek, bazı durumlarda yardımcı olsun diye. gerisini anlatmama gerek yok.

Türk milleti olarak gerçekten garibiz. adam bana gelecek 4 - 5 saatlik kafa için beni ya da ailemden birisini yada hepimizi gebertecek sonra hali harap
    vay anam vay yazık günah yaa.
    o adamı yaksalar beni ya da sevdiğim birisi geri gelecek mi? biraz empati kurun ya buradakilerin çoğu 18 yaşın üzerinde, azıcık empati kurup sevdiğiniz birisinin alkol yüzünden olan kazada öldüğünü düşünün

ural leanback
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Alıntı Du Hast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde barzoluk yapıp alkollü araç kullananlara söyleniyoruz zaten
    u.k. gitmedim, demekki %90 lık kesimdeyim. siz %10 kesimde olduğunuza göre bildiğiniz birşey vardır.

siz aracınıza neden esp, abs, dsfds, dsfdsf gibi donanımlar alıyorsunuz (ruz)? kazayı önlemek, bazı durumlarda yardımcı olsun diye. gerisini anlatmama gerek yok.

Türk milleti olarak gerçekten garibiz. adam bana gelecek 4 - 5 saatlik kafa için beni ya da ailemden birisini yada hepimizi gebertecek sonra hali harap
    vay anam vay yazık günah yaa.
    o adamı yaksalar beni ya da sevdiğim birisi geri gelecek mi? biraz empati kurun ya buradakilerin çoğu 18 yaşın üzerinde, azıcık empati kurup sevdiğiniz birisinin alkol yüzünden olan kazada öldüğünü düşünün
    herkes hakettigini yasar.istanbul sokaklarında yürümekle alkollu arac kullana birinin oldurmesi bana gore optımuma esit mesafede yanı esıt sanstazaten bu kanunda yasalasırsa benı dogrulayacak diyorki kardesim sen alkollude cıksan trafige kaza yapoma yeter...thats the issue

Volkan Kaban
    Delidavsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 79

Alıntı uraaal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alkolü severim. Alkol yüzünden bir sefer ehliyetime de el konuldu ve 6 ay sonunda geri aldım. Kaldı ki alkollü olarak direksiyona geçenlerden nefret ederim. Şimdi bana ders oldu ve alkollü araç kullanmıyorum.

Yaklaşık 13 senedir alkol alırım ve severek alırım alkolü. İddia eden çook insanla oturup galonlarca rakı içmişimdir. Karşıma alıp sizinle de içerim ve eminim ikimiz masadan çok farklı şekillerde kalkarız. Velhasıl 3 kadehten sonra normal araç kullanamayacağınıza eminim. Ne kadar kendinizi kandırırsanız kandırın / kandırırdım da kendimi fakat yasal olarak belirlenmiş sınırın üzerinde alkol aldığınızda refleksler zayıflar. Bunun lamı cimi yok. Dünyadaki bütün otoritelerin, bilim adamlarının ve doktorların kabul ettiği bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçeğe karşı koyuyorsunuz. İsterseniz 6 şişe içip ayakta kalabilen biri olun ama bu reflekslerinizin zayıfladığı artık, beyin fonksiyonlarınızın yavaşladığı ve toplum için zararlı bir hale geldiğiniz gerçeğini değiştirmez. Savunmanız oldukça geçersiz ve yersiz. Bir an önce düzelteceğinizi ve yanlışınızdan döneceğinizi ümid ediyorum.

5. Bu mesajı için 2 kişi Delidavsan'ye teşekkür etti:

ural leanback
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Alıntı Delidavsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alkolü severim. Alkol yüzünden bir sefer ehliyetime de el konuldu ve 6 ay sonunda geri aldım. Kaldı ki alkollü olarak direksiyona geçenlerden nefret ederim. Şimdi bana ders oldu ve alkollü araç kullanmıyorum.

Yaklaşık 13 senedir alkol alırım ve severek alırım alkolü. İddia eden çook insanla oturup galonlarca rakı içmişimdir. Karşıma alıp sizinle de içerim ve eminim ikimiz masadan çok farklı şekillerde kalkarız. Velhasıl 3 kadehten sonra normal araç kullanamayacağınıza eminim. Ne kadar kendinizi kandırırsanız kandırın / kandırırdım da kendimi fakat yasal olarak belirlenmiş sınırın üzerinde alkol aldığınızda refleksler zayıflar. Bunun lamı cimi yok. Dünyadaki bütün otoritelerin, bilim adamlarının ve doktorların kabul ettiği bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçeğe karşı koyuyorsunuz. İsterseniz 6 şişe içip ayakta kalabilen biri olun ama bu reflekslerinizin zayıfladığı artık, beyin fonksiyonlarınızın yavaşladığı ve toplum için zararlı bir hale geldiğiniz gerçeğini değiştirmez. Savunmanız oldukça geçersiz ve yersiz. Bir an önce düzelteceğinizi ve yanlışınızdan döneceğinizi ümid ediyorum.
    abi konusmayayim dedimde gel senle oturalım sen bir galon rakı ic ben ehliyeti almaktan vazgececegim.ben yakalandıgımda ki normal cevirme bile degildi tamamen polisle yaptıgım kavgadan gitmistir bende cıkan 111 promıldır tam olarak ve ben o kafayla tekdırdagdan ıstanbula gelmıstım ben hala ıddaa edıyorum onemlı olan ınsanın bellı bır medenı kafa yapısına kavusması yoksa alkol alan ınsan yavas gıdecegını bılmedıkten sonra ... neyse bunlar cok bos polemıkler.hayatımda 3-4 defa kaaza yatpım sadece bırı alkol yuzundendı ki o zamanda ehliyetim vs yoktu ve ufak bir kaaydı.bu tasarı aynen onaylanacak duruo su anda.ama egmde mesaj atmıs alkol sınırının 100 promıl olacagı su anda tasarıdır kanun olmamıstır lutfen alkollu arac kullanarakj yola cıkmayınız