askerlik muhabbetine dönmüş burdaki muhabbet 2 gün geçmez arkadaşlar allah sabır versin![]()
Repair
Ti ner kardeşim ben kafamda 15 nisana kadar opsiyonladığımı söylemiştim ama velakin arabımın geldiğini haber verdiler bugun showroomdan![]()
Heralde sıra bekleyipte en erken kavuşanlardan biri olucam Tabi herkes en kısa sürede araçlarına kavuşurlar inş. Beklemesi gerçekten çok zor
![]()
corsicim sen ne aldında bu kadar erken geldi bu araba? Başka bayidekini aluıp sana vermiş olmasınlar. 45 gün üretim ve sevkiyatı var minumum diyorlar.
Ya da koç sülalesinden falansın ki bu kadar torpilli geldi senin araba. Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullan
benim arabaya da bir baktırsana senin bayidenBelki geliyordur
![]()
Teşekkür ederim Tan Oto dan aldım. Bu kadar çabuk beklemiodum bende ama gelince bende şaşırdım hatta inanmadım bugun vekalet işleri için gidince canlı canlı gördüm Beyaz faremi
İnanırmısın hiç bi torpilim yok bende nasıl erken geldi çözemedim aslında ilk başta elimde hazır var ondan vereyim demişlerdi sonra Yazdığım gibi %20 üretimde gözüküyodu bilgisayar ekranında onun üstüne 1 hafta felan Gemiye yüklendi denildi ve bugunde geldi heralde bana özel kargo uçağı ile felan geldiAmin Rabbim cümlemizi kazadan beladan uzak tutsun inş. sizin aracınızda kısa sürede gelir ver kazasız belasız binersiniz..
Valla çok yakın tanıdığım veya nazımın çok geçebilceği insanlar olsa fırsatlarıda varsa baktırırdım ama elimde öle bi şans yok![]()
fiat beni de şaşırttı 9 hafta sürer diyodum Allah kısmet ederse 7.haftanın içinde alıcam aracımı.. önemli olan aracın tam ve sorunsuz teslim alınması bence
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
geçen gün servisle eve dönerken Tem de tırın dorsesinde grande puntoları gördüm sahiplerine hayırlı olsun şimdiden))
benim evo'yu da gördün mü? Granit griydi![]()
Ben de Tan Oto dan aldım, benimkinin de 25 güne yakın sürdü teslimi. Olcay Bey gayet ilgili ve sattığı araçlar hakkında fazlasıyla bilgi sahibi, benim aramama fırsat vermeden devamlı bilgilendirmek için aradı veya mail attı sağolsun. Cumartesi günü orjinal kapı çıtalarını sormak ve ön kapılara ayar yaptırmak için ugrayacağım, sizin fareyi de görürsem bir göz atarım artık.Tekrar hayırlı olsun.
bugün birmota gittim gemlikten kamyon kamyon grande ve evo geliyodu.. bende önumuzdeki hafta içi teslim alıyorum inşallah
iNaDıNa T-e-X-a-S
Aracımı cuma günü teslim aldım, darısı başınıza arkadaşlar
Keyifli sürüşler ...
Ben de on gün içinde teslim alıyorum.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
Allah kaza bela vermesin
puntocular ne oldu bakıyom konu eskimiş puntolandınız galiba? aldınızmı arabaları
ben daha almadım yokmu alan ??
iNaDıNa T-e-X-a-S
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri