18 ocak sözleşme mart sonu teslimat dediler.bir sefer aradım aynı
Printable View
18 ocak sözleşme mart sonu teslimat dediler.bir sefer aradım aynı
valla benim gördüğüm tam dedikleri tarihte teslim etiller 8 ocakta sipariş verdim dayanamayıp :) 5 hafta sonra 14 şubatta aradım ne oldu bizim araç diye bildiğim şeyleri söylediler. 7. haftada ( mart başı) aradım aracınız gümrükte dediler 9 martta bir daha aradım 10-13 arası teslim dediler 12 martta da teslim ettiler.
gerçekten de arayınca sanki hiç sipariş vermemişsiniz hiç oraya gitmemişsiniz gibi davranıyorlarmış gibi geldi bana :) ne zaman arasam 8 hafta sonra martın 2. haftası dediler.
benim fikrim 23 nisan gibi kavuşursunuz aracınıza
nasıl memnunmusun araçtan
buradaki ark.ların araç sipariş ve teslim tarihlerini de dikkate aldığımda benim tahminim bi aksilik çıkmassa 2 ay üretim sonucu gümrüğe geliyo bir hafta teslimat plaka vs. işlemler olsa 9.hafta sonunda kesinlikle teslim etmeleri gerekiyo.
ben 1 şubatta verdim mart sonu dedi ark. 18 ocakta vermş mart sonu demiş. o mart son hafta alır ama ben ilk hafta alırım. sizinde nisan sonunda türkiyede olur araç heralde
ya yarın aksam saatlerinde ya da carsamba sabah teslim edecekler. 2 ay gecti 2 gün gecmiyor sona yaklasınca insan sabırsızlasıyor... (11 ocak sipariş)
ocak 20 siparişimin nihayet sonuna geliyorum bu gün hanıma servisi arattım artık adamlar benden bıktı :))) bu gün şase belli oluyor ve sevkiyata çıkacak demişler mart 25 gibi araca binersiniz demişler. nisana sarkarmı diye sorduğumuzda yok bu ay içerisinde diye söylemişler...
valla hocam 1.6 95 bg benzinli motordan sonra şüphelerim vardı sollama, hızlanma vs gibi.. ama direksiyonun başına geçince hiç bir şüphem kalmadı. onun dışında çeşme - kula yaptım git gel 570 km bence hiç yorucu bir araç değil. boyum 1,85 kilom 92 ama gayet rahat geldi bana sürüş mahali. genel olarak baya memnunum.
güle güle kullan kazasız, belasız multi jet motor kendini ispatlamış bir motor seçeneği. konfor, rahatlıkta. olduktan sonra iyi sürüşler..
bende sevindirici haberi az önce aldım
1şubat sipariş tarihli aracım italyadan yola çıkmak üzereymiş. bir aksilik çıkmassa haftaya teslim alıcam inşallah.
Beklemek ne kadar zor:( 18 Şubat sipariş tarihim. Bayi mayısın ilk haftası gibi teslim dedi ama bu başlığı okuyunca daha da uzamasından endişelendim.
95 PS Dualogic. Teslim alan varsa görüşlerini yazsın da iyice çatlayalım:)
24 Şubatta sipariş verdim 1 Martta Aracın Motor Şase numaraları belli olmuş ve % 20 Üretimde gözüküyodu. Pazarteside Gemide yolculuğa çıktığı söylendi yani en kötü mart sonu teslim dediler. Sizinkilere göre benim teslim sürem çok iyi sanki yada bayi beni kandırıyor :)
gemi yarın bursada plaka ruhsat 8 /10 gün de 24/25 mart teslim olabilir. acele yok gönül isterdiki italyada standart olan donanımlar buradada olsaydı.
aslında fiat - italya'nın bir suçu yok bence. bizimkiler fiat - Türkiye nin işbilmezliği. bizim araçları 10 günde bursadan izmire getiremediler.
Corsi'cim senin bayi aracın %20'si nin bittiğini, mart sonunda teslim edileceğini nereden biliyormuş acaba? Bizim bayiye de öğretsinler Allah aşkına
corsi bence seni kandırıyorlar:) Böyle bir şey yokmuş, bayiyi aradım şimdi.
bayi bilgisayardan yapılan işlemleri görüyor. bende bugun teslim aldım. grande ye göre yalıtım çok daha iyi. ayrıca lastiklerde hosuma gitti. continental eco contact 3
arkadaşım araçlarını takip ettikleri bi ekran var orada yazıyodu ben onun yalancısıyım :) E benim bayi biliyoda senin bayin bilmio buda onların eksikliği yada benim bayimin benle ilgilendiği kadar senin bayin senle ilgilenmiyor bence sen o bayiden alma :D
Valla kandırıyolarsa kan çıkar :P şaka tabiki de ama bilmiyorum çok emin konuştular ondan bi sıkıntı olcağını düşünmüyorum. Zaten ben kafamda nisan 15 e kadar opsiyonladım ozamana kadar zamanlar var sıkıntı yok :) Ben gözlerimin yalancısıyım üretimin %20 yazdığı konusunda ;) ama teslim için verdikleri tarih için dediğim gibi bende opsiyonlu dediğim zamana kadar :)
Bak hele, demek beni kandırıyorlar.olabilir valla, basta biraz kavga gürültü çıkarında yetti artık dediler herhalde.Zorda olsa Mayıs'ın ilk haftasona kadar bekleyeceğim artık.