bana verilen tarihler 8 MART /12 MART / 15 MART /20 MART YADA NİSANIN İLK HAFTASI OCAK 20 SİPARİŞ VERİLDİ
Printable View
bana verilen tarihler 8 MART /12 MART / 15 MART /20 MART YADA NİSANIN İLK HAFTASI OCAK 20 SİPARİŞ VERİLDİ
ben de aradım izmir birmotu daha şimdiden ne dedikleri belli değil önce üretilmiş aracınız dedi sonra da ben bu ekrandan pek anlamıyorum audiden yeni geldim falan gibi bişi dedi.
8 ocakta sipariş vermişim 10 ocakta sisteme işlenmiş. 15 gün içerisinde buraya gönderilse 1 haftada da biz teslim ederiz en kötü ihtimal 15 - 20 mart dediler. (3-4 mart gibi de aramamı istediler)
bu ne yaa boyle 20 mart dedığın zaman neredeyse 3 ay oluyor
hadi arkadaşlar sizinkiler italyadan geliyor ben ne yapayım 1 ayı geçti Fiat fiorino bekliyoruz araç üretilmiş lojistikte sorun yaşıyormuş beyfendiler sanki dış ülkeden geliyor alt tarafı bursadan gelecek.
Dun maıl attım aracı aldığım yere bugun net bı bılgı aldım maıl ortamıyla 15 mart gıbı bızde olur arac dedıler
şubat 1de sipariş vermiştim mart sonu dediler ama sizin yorumları okudukça nisanda alırsak iyi :S
bende sonunda geçen hafta yeni fiorinoma kavuştum beklemek zor iş allah bekleyenlere kolaylık versin ben şahsen aracı sipariş verdiğim tarihinden beri günleri sayıyordum 39.Gün aracıma kavuştum :)
iyi günlerde kullan bana ortalama 70 gün diye sözleşmeye yazdılar.ayrıca şimdi fiyatlara bakıyorum arada fark var.
10 / 03 / 2011 yani yarın sabah saat 10 da aracımı teslım almaya gıdıyorum sonunda bıttı bu bekleme surecı
bende plakayı bekliyorum...
:robot000:arkadaşlar bu aylarda herhalde baya bir sevkiyat var izmir-uşak yolundan ankaraya giden tırların dorselerinde dolu dolu otomobil yığılı hemen hemen her marka araçları gördüm :))...
dün itibari ile aracımı teslim aldım :) 8 ocaktan ber bekleme sonucu
hayırlı olsun KAZASIZ BELASIZ.
ben aracımı 28 şubatta spariş ettim 8 haftayı bulur dediler. bunun dışında en ufak bilgi paylaşımı yapmıyolar. aranızda teslimatla ilgili fikri veya tahmini olan varmı acaba ?