kış olduğu için camları çok kullanmıyorum. ama bu gün sol ön pencerenin 1/2 saniye basıldığında otomatik indiğini fakat otomatik kalkmadığını gördüm. yine aynı camı sustalı kilitten açıp kapatırken hareketsiz olduğunu gördüm. bugün servise gitmiştim. "bir yeri yaparken başka yerimi bozdular acaba?" derken, kullanım kılavuzu aklıma geldi. orada camlarda sorun olursa tamamen açın ve kapatın diyordu denedim düzeldi.
hergün yeni bişeyler fark ediyorum torpidonun içinde üstteki gizli bölmeyi,Nisanda aldık arabayı daha yeni duydum 1 defter büyüklüğünde içi![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
geçmiş olsun![]()
"bir yeri yaparken başka yerimi bozdular acaba?" -- bu hissi iyi bilirim benim gibi kıl insanların aklından bir türlü gitmez eğer aracın başında değilsem servis esnasında![]()
livin' on the edge
benim aracın arka koltuğun oturak kısmını kalktığını geçenlerde fark ettim bi videoda ama pek kullanışlı dğeil ön koltuğu ben en arkaaya kadar ittğim için ön koltuğun arkasına sığmadı
![]()
torpidoyu açın üst kısımda hemen,üst konsoldan aşağa inerken çevirmeli vana gibi, bi yuvarlak var çevirin kapak iniyor aşağa
gündüz resim çeker koyarım![]()
ben de bu akşam torpidodan şarj makinesini alırken bi şey farkettim çevirme kolu gibi bişey var üst kısımda onu çevirince mi ortaya çıkıyo acelem vardı hiç kurcalayamadım ?
arabanın kullanma klavuzunu koydum oraya![]()
Arkadaşlar birde sol ön konsalda grande puntolarda sigorta panelinin olduğu yerde bir kapak vardı şimdi ise evolarda oraya gizli bir göz koymuşlar cep telefonu v.s içine sığabilir hafif çektiğiniz zaman açılıyor
benim korna yine bozuldu su kaçmiş içine ama ben inanmiyorum kedi kaçmiş kesin![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
bulamayan arkadaşlara resim ekliyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri