Bu yazdıklarım dijital klima otomatik konumda iken çalışıyor.Burada iç yada dış sıcaklık önemli mi? bilemiyorum .
Printable View
Bu yazdıklarım dijital klima otomatik konumda iken çalışıyor.Burada iç yada dış sıcaklık önemli mi? bilemiyorum .
Bütün gp ve evo'ların ön koltuklarının altında havalandırma kanalları olduğunu biliyormuydunuz? Havalandırma ayaklara verildiğinde ve kuvvetlendirildiğinde sürücü ve yolcu koltuklarının altındaki havalandırmalar çalışıyor ve arkadaki yolcuların ayaklarına hava veriyor.
Bilmeyenler vardır diye not edeyim dedim :D
çok merak ediyorum evoların torpidolarını açtığımızda kapakta ızgara şeklinde delikler var onlar ne işe yarıyor acaba torpido sogutma olabılırmı?? olabılırse neden sogutmuyor :)
klimayı actıgımda benım torpıdo buz gibi oluo valla elimi sokamıorum :D
Arkadaşlar sabah kontrol ettim, torpidodaki o gizli bölme bende de varmış, daha yeni farkettim :D
bende aracı teslim alırken ilk torpido daki o gizli bölmeyi aradım ama bulamadım arama çalışmalarımı halen derinlemesine sürdürüyorum (Evo Dynamic 1.4) her araçta yok mu acaba...??
slm arkadaşlar benim aracımda hilholder oldugu söylüyolar ama yokuşlarda falan araba bırakıy kendini birde akıllı cam yok mu bu arabada 1.4 my life 77 bg
Bir özelliğini daha farkettim. Hızlı bi şekilde giderken aniden durunca abs devreye giriyor ve lastikler bilindiği üzere kitleniyor o anda Dörtlüler kendiliğinden yanmaya başladı ve araba gazı kesti. Gercekten frenlerimiz çok sağlam
s&s li araçlarda cruise cont. var ise cc devreye gidiriinde s&s devre dışı kalıyor
benim arabam daha gelmedi kullanmak nasip olmadı ama c.c kullanırken bence s.s'a gerek yok.s.s da dur kalk yapılcağı zaman gerekli o zamanda c.c gerek yok die düşünüyorum.yanılıyormuyum?
konuyu açan arkadaşa teşekkürler. bende bugün kullanmaya başladım torpidodaki gizli gözü
geçenlerde hava yağışlıydı ve ön silecekler çalısıyordu geri vitese takınca arka silecek otomatik seri olarak çalışmaya başladı. buda güzel bir özellik.
Ayrıca kurcaladıkça içinden ne olduğu bilinmeyen küçük parçalar çıkıyor, üretimden mi kalmış ne :)
Torpido gözündeki gizli bölmeyi buldum , hemen navigasyonu oraya koyuverdim valla , kim bulduysa buraya yazdıysa Allah razı olsun .