bendede yok bu yani öyle çevirilcek bişey yok bakındım benm ztn delikli delikli o üstteki kısım galiba yok :D
Printable View
bendede yok bu yani öyle çevirilcek bişey yok bakındım benm ztn delikli delikli o üstteki kısım galiba yok :D
korna garantiden değişiyormu benimkide tuhaf ötüyor arada
Bende yok iyice baktım
bende var ,demekki aktivenin dinamikten fazlası var eksiği yok :D
bugün baktım güzel bir detay gören duyan ve duyuranlara teşekkürler
Çok enteresan, benim araçta o cep var ve gayet de kullanışlı üstelik. Çok işime yarıyor... Fakat anladığım kadarıyla her dynamic modelinde yok. Neye göre koyuyorlar ki bu cebi?
Evet bendede dynamic araç var. Ve o torpido cebi bendede var.
Peki bunları biliyormusunuz?
1)Araç 20 km/h hızın üstüne çıktığında kapıları otomatik kitliyor.
2)Aracın hızı arttıkça müziğin sesi otomatik artabiliyor.
Tabi bunlar için teyipten ve direksiyonun yanındaki bilgisayardan ayarlama yapmanız gerekli.
arkadaşlar o söylediğiniz torpidonun üst tarafındaki göz klima açıkken buzdolabı vazifesi görüyo haberiniz olsun. Yani asıl orda bulunma amacı bu , uzun yolculuklarda kullanmak için tasarlanmış.
o meşhur gizli cep bende de yok. bende Blue&Me var ve Blue&me cihazı tam olarak o bahsedilen noktanın üstünde yer alıyor, benim tahminim Blue&me li araçlarda bu cep yok
Benim evoda var....
Ancak anlamadığım, torpido soğutm var dediğiniz o evrak gözü mü? Yoksa başka bir yer mi?
Arkadaşlar start stop aktifken kılima yada fanlar açıkken araçı durdurduğunuzda dijital ekrandaki çubuklarda 1 konumuna geliyor farkettiniz mi? araç hareket ettiği zaman tekrar eski konumuna geliyor.
Eğer istenilen sıcaklık içeride sağlanmış ise aküden yemesin diye klima da durmaktadır motor durudunca hailyle...Ancak henüz soğutma işlemi tamamlanmamış ise start stop buna bağlı olarak devreye girmez.