polemikse buyrun girelim ben doğrularımı söylerim hiç kimseden çekinmem
ilk başta sizi kınıyorum size kazandığınız parayı soran yok hiç bir yerde yazılmaz ben şu kadar kazanıyorum diye ve emin ol ki bu forumda senden daha çok para kazanan insanlarda var ama hiç biri çıkıpta bugüne kadar ben şu kadar para kazanıyorum demedi demezde bu ayıptır bunu böyle biliniz.
varsayalım aracınız dediğiniz gibi bir araç ama ilana pasta börek yaptırdım bilmem ne yaptımda şöyle yapıldı diye yazılmaz aracım özel yapımdır fark verilerek yaptırdım gibi şeyler söylenir dost dediğiniz arkadaş dediğiniz insanları zor durumda bırakmamak için ve siz 10000 tl maaş aldığınıza göre yüksek öğrenim yapmış birisinizdir o kadar okudunuzda hiçmi öğrenmediniz eleştiriyi özeleştiriyi size eleştiri yapan insanları hangi hakla hangi hukukla aranızda 10000 tl toplayıp gelin deme hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz?
aldığınız maaş sizde kalsın aracınızda sizde kalsın lütfen forum sakinlerimizi aşağılama tarzı düşünceleriyle yorum yazmayınız.
bu forum fiat severler forumudur herkesin herkesi eleştirmeye hakkı vardır bu hakkı kimse elinden alamaz kişilik haklarını elinden almadığı sürece sizi beni diğer arkadaşları herkes birbirini eleştirebilir bunu unutmayız.