Alıntı ozay06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizin kaskonuz olsaydı aracınız hemen yapılır kasko şirketide karşı tarafın sigortasından tahsil eder siz beklemezdiniz Ayrıca trafikte hiç hız yapmamama ve sakin araba kullanmama rağmen bazen öyle hatalar yapıyorum ki kendim bile sonradan hayrete düşüyorum Her an bu kalabalık trafikte hata ve kaza yapmaya hazırız Yukarıdaki bir mesajda arkadaşın bahsettiği gibi pahalı bir araca çarpıp önemli bir hasar verdiğinizi ve tabiki kendinizde de bir o kadar hasar olduğunu düşünün Trafik sigortası bunun ne kadarını karşılayacak? Ne kadarını cepten karşılayacaksınız? Ayrıca çarptığınız kişi arabasında değer kaybı oluştuğunu ve bunuda karşılamanız gerektiğini söyleyecek Kabul etmezseniz size dava açacak ve bir sürü problem Kasko hem limit olarak yüksektir hem hukuksal konularda masrafınızı karşılar hemde aracınız yokken size araç temin eder Yinede "gerek yok ben zaten dikkatliyim kaza yapmam" diyorsanız diyecek birşey yok

Yanlış anlaşılmasın lütfen ben kaskonun gereksiz olduğunu ve sigortanın yeterli olacağını savunmuyorum. elbettek kasko daha iyi.
ben arkadaşın sorduğu soru için bir örnek vermek istedim sadece.
ama o zaman 16.000 TL'ye aldığım arabaya 1200 TL kasko parası istedikleri için yaptırmadım