benim fiorino ıcerden buz yapıyor....
alırlar onu üzerinden bırakmayın öyle en sağlıklı yöntem buz çözücü sprey sıkıcaksınız akşamdan o zaten koruma yapıyor sabah buz tutmaz.
FİAT FİORİNO EMOTİON 2012 1.3 Multijet 95HP Start&Stop (SİYAH)
benim fiorino ıcerden buz yapıyor....
Beyler bendede içerden buğulanma yapıyor. Güzel havalarda bile camlar kapalı olduğu zaman camlar buğu yapıyor.Napabilirim buna çözüm olarak?
Ben 5 liraya 1 litre antifriz aldım. Eski bir camsil sprey şişesine su-antifriz karışımı hazırladım. Sabah iki fıs, 30 saniyede harekete hazırım.
(Biraz da silecek suyuna ekledim)
Bu sene başından beri kullanıyorum, henüz kimsecikler ne aldı ne de sordu bu nedir diye...çalarlarsa çalsınlar, 3-5 tl bişey zaten... sabah camı temizleyecem diye çatlatmaktan iyidir...ama mahallede yavaş yavaş herkes güneşlik koymaya başladı camlarına... gerci hiçbiri benim gibisağ-sol dikizlere lastik ile tutturmuyor... az önce baktım 4 arabada da güneşlik var![]()
Ya kendine bir yol seçmelisin, ya da kendi çizdiğin yoldan gitmelisin!..
elma olyınıda büyüklerimden duymuştum ilacıymış bu işin
Çalarlar o güneşliği, beni dinleyin![]()
![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Valla arkadaşlar size kolay gelsin diyecem,erzurum ve erzincanda bir kış geçirdim nasıl olduğunu iyi bilirim.
Ama mersin'de böyle bir problem yaşamıyoruz hatta radyatörde antifriz kullanmaya bile gerek yok diyebilirim.
Son yılların en soğuk kışı yaşanmasına rağmen 0 dereceyi bile görmedik henüz.
Şu elma olayını hala anlamadım...
her akşam tekrarlamak mı gerekiyor ve elmayı sürdükten sonra öylece bırakıp kullanacağımız zaman silecekler yardımı ile mi temizliyoruz????
her gece her gece de uğraşılmaz ki öyle bir durumda![]()
Ya kendine bir yol seçmelisin, ya da kendi çizdiğin yoldan gitmelisin!..
adı üstünde antifriz; buzun baş düşmanı-donma noktası sanırım -40 larda gezen bir sıvı. Püskürttüğünüzde hemen buzu çözer.
İçerden buz yapıyorsa; çözüm kapalı garaj![]()
valla supermiş ya elma fikri işte forum çok büyük fayda sağlıyor boyle durumlarda
5 gün sabah elma sürsek yarım elmayla idare ettiğimizi düşünürsek 2.5 elma eder. diğer yarısı das beklemez diye yesek 5 elma eder![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri