Alıntı sundown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şu herşeyde '' Biz ses çıkarmadıkça '' lafına hiç bir zaman anlam veremem halbuki neredeyse ağzı yanan herkes aynı lafı söyler.

Ses çıkarmaktan kasıt tepki göstermek ise gösterin arkadaşım tutan var mı sizi? En doğal hakkınız.
Bizde ki bu söylemin açıklaması aslında ''biz bu durumdan memnun değiliz, tepki de göstermek istiyoruz amma velakin bizim elimizden bir veli tutacak öyle gideceğiz tepkimizi vermeye''

O ''Veli'' Atatürk'ten sonra malesef karşımıza çıkmadı bu sebeple bir Atatürk daha gelmesini bekliyorsanız demekki mazotun litresini 10 TL ye alacağımız günler yakın !

Takım tutar gibi partiye oy verilirse daha çok yakınırız, ''biz ses çıkarmadıkça'' deriz yıllar boyunca.
tepkimi elbette gösteriyorum. Mustafa Kemal sadece petrol fiyatları düşsün diye mi gelsin istiyorsun Veli ne demek. mecaz biraz garip olmuş...

meydanlara inmesem de kendimce çalışmalarım var. face' e gir bak. "Dünyadaki en pahalı benzin neden TÜRKİYEM de" grubunu incelemeni öneririm. tepkiye destek vermek istiyorsan katıl. mesleğimiz hassas. malum her yaptığın politik görülüyor ve idareciden tepkiler yağıyor. ondan dolayı meydanlardan uzak duruyoruz.

Söylediklerinin çoğuna katılmasam da çekimser(bana dokunmayan yılan meselesi) bir yapımız olduğuna hem fikirim. beni tutan yok peki sen razımısın 10 tl lik mazota. destek vereceğimize eksiklerden yola çıkarak şevk kırmakta da üstümüze yok güzel kardeşim.

amacım platform da atışmak değil! şahsını tanımıyorum. bundan doalyı lütfen üzerine alma. sadece yazdıklarından da biraz alındım. şimdi sen bunu da eleştirirsin ya...neyse.
biz bu dünya da en uysal ve sadık olan bir milletiz. Savaş geçmişimizde bile onurla yad edilen bir çok hadiseler vardır ki bir çok devletin savaş geçmişinde ********likler doludur. bundan dolayı bu ülkenin insanları her zaman en güzeline, en iyisine layıktır. sen de öyle... salıcakla kal