Alıntı izoci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abi aldığn adm yksa stepneyi okttumu?
Bilmem olabilir ama tanıdık birisi yamuk yapmaz herhalde..

Alıntı sabanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abi en kısa zamanda bir son hız denemesi yaparmısın ben acaba 5 vites olsaydı nasıl giderdi diye çok merak ediyorumda sana zahmet olmazsa tabi

Hakan senin dynamic 6 vitesmi? Bende bundan önce opel astra vardı 2009 cdti 6 vites 6.vites 3000 devirde 170 km hız yapıyordu.Düz yolda 6.viteste 210 u gördüm. Buda 90 lık GP lerde aynı motor olduğundan 3000 devirde 170 der herhalde oradan kıyaslama yapmak lazım.Ama senin için bir deneme yaparım yine

Alıntı StrawBeeRy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayırlı olsun abi kazasız belasız kullanın.Aslında stepnesiz çok saçma geliyor fiat stepnedende kesmiş alt tarafı 150 liralık lastik ayıp ya
Teşekkür ederim kardeşim sağol.FİAT çalmış diyebilirmiyiz bilmiyorum ama bu yaz Almanya ya gittim gezmeye orada ki yüksek model arabaların çoğunda da yokmuş gerçi ben BMW ve Wolksvagene bakmıştım sadece onlarda yoktu.Bizim GP lerde İtalyan belkide ondan yoktur ama Avrupadaki stabilize yollar bizim otobanlardaki asfaltlardan daha kaliteli diyebilirim.(Lastik yırtılma olayı biraz daha düşük bize göre)

Alıntı yolcu27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende de stepne yok lastik tamir kiti var Evo active
Bende arabayı G.Antep ten aldım.Sizin oralarda stepne çetesimi var acabaBence en kısa zamanda stepne sahibi olmalıyız yoksa gecenin bir yarısında siz burç yolunda ben reşadiye geçidinde mahsur kalabilirizAman Allah korusn tövbe tövbe...