3 pedal yapmışşsın arkadaşım gaza basılmış sanırım..Yinede gecmıs olsun zor bır durum ucuz atlatılmışşş...Çorum plakalıya yolda şaşırmıştır![]()
3 pedal yapmışşsın arkadaşım gaza basılmış sanırım..Yinede gecmıs olsun zor bır durum ucuz atlatılmışşş...Çorum plakalıya yolda şaşırmıştır![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
yolu biliyor yaw şaşırmaz.en azından çok sık kulladıgımız bir yol.3 bedal yapmadık ama artık pekde bi önemi kalmadı.zira kendimde bişey yok.arkadaşlarımda bir şey yok.ama bundan sonra kışında kolay kolayına böyle sıkıntı çekebilecegim yerlerede gitmem
ne oldu araba kaldımı yolda.zincir yollayımmı
burda mesajları okudugumda şu dikkatimi çekti.katılmayanlar olabilir.eleştiriye her zaman acık biriyim.
aslında çogumuz aracımızdaki ek özelliklerin ne oldugunu bimiyoruz.başımıza gelen olaylardan tecrübelerimizi burda paylaştıgımızda farkına varıyoruz.bilkide benim karşılaştıgım durum bir ek özellik ve başımıza gelmedigi için bilmiyoruz.gerçi daha bende tam emin degili.servise gidince çıkacak ama.
burda şunu anlatmak isiyorum.bilgi paylaştıkça çogalıyor ve degerleniyor.başımıza gelen normal dışı böyle olaylarda bilgilerimizi paylaşırsak en azından diger arkadaşlarımız böyle bir durumda ne yapacaklarını veya aracın ne gibi bir tepki verebilecegini bilir ve buna uygun olan hareket tarzını seçerler.
Konu GP COSKUN tarafından (02/02/2011 Saat 11:05 ) değiştirilmiştir.
Zincire gerek kalmada ama biraz uğraştım.Önceki seferde karın üzerinde buz vardı ve biraz zorlandığında söke söke çıktı.
şimdi ise gündüz yoldaki kar eridi . akşamleyinde hava soğudu ve yol buz oldu sonra üzerine hafif kar yağdı. Sürücüler ve yayalar için en kötü yol durumu oluşmuştu. Altı buz üzeri ince kar. zincirde taksan uğraştırır.
Kriminal arkadaşın Sabah sabah iyi güldüm. Allahta seni güldürsün![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri