Bende böle cevrilcek bişi yok yaresimdeki gibide değil görüntü
![]()
Önceki aracım GP'de torpidonun küçüklüğünden ben de gerçekten şikayetçiydim. Ancak, şimdiki aracım olan Fiorino'nun torpidosuna 100 lük CD çantası ve daha birsürü ıvır zıvırı sığdırabiliyorum. Bütün araçlarda torpido gözü keşke bu kadar büyük olsaydı...
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Bende böle cevrilcek bişi yok yaresimdeki gibide değil görüntü
![]()
ön yolcu tarafında zeminde altında bir numara olan sürgülü kapağı olan bir bölmemiz daha var![]()
O bahsettiğiniz şasi no olmasın ?
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
Çok hoş yafvvvv.En sıkıcı konumuz böle olsun inşallah![]()
Bravonunda torpidosu kullanışsız.Üstelik el kitabı için üste bir raf yapmışlar ve bu raf iyice kullanışsız hale getirmiş.
Dedeniz olarak bu rafı kesip attım ve torpidoya bagajdaki halı benzeri bir döşeme malzemesi kapladım.Ayrıca klimanın hava dağıtıcısından orj. bir kalorifer borusu kullanarak göğüsün arkasından torpıdoya klima bağlantısı yaptım.Bence çok kullanışlı oldu.Sanırım torpidosu soğutuculu tek Bravo benimki...Akşam resimleri paylaşırım... Eleştiri ve beğenileribnizi paylaşırsanız sevinirim.
Eklenti 12359
Bravo'mun torpidosu bu hale geldi.
güle güle kullan abı
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Bende de yok bazilarinda yok
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri