arkadaşlar babam nedense hç sıcak bakmıyor punto ya
bana almam ya da almama için nedenler söylermısınız ?
arkadaşlar babam nedense hç sıcak bakmıyor punto ya
bana almam ya da almama için nedenler söylermısınız ?
valla benim babamda pek sıcak bakmıyordu arabayı aldığımızda yurttışındaydı ben gelmeden almayın test sürüşü yapacağım dedi ama biz aldık arabayı çok ekonomik çok az yakıyor bastım mı da gidiyor diyor..
+dizel mi benzinli mi düşünüyorsun bilmiyorum aynı emsaldeki arabaların bandrolü 690 punto 1.3 dizelin bandrolu 436 lira 10.000 bakımı için fiyat aldım 185-190 dediler, başka modellerde daha pahallı,
örnek olarak boranın farlarını açmak için çevirdiğiniz parça 400-500 lira vs..vs..vs...
Konu circassiancomis tarafından (28/01/2011 Saat 14:51 ) değiştirilmiştir.
акъылышъуIы зиар фэгъэтIысыгъ къаргеy
chip-farz-vacip-sünnet
az yakması en büyük avantaj bence ve vergi avantajı...
konforundan memnumusunz peki?
görsel olarak içini beğeniyorum şık albenisi yüksek,
babanızın aklında hangi modeller var
chip-farz-vacip-sünnet
o fiyat aralığında şekli güzel ve konforlu dizel alrsn yakıtı az olan ama çok kaçan bir arabaya sahip olursn bn daha hiç srn yaşamadım puntoda
TSİ Jetta.
aslında opel astra(2001 2004) dıye cıktık yola sonra çok uyguna megane bulduk 2005 sedan 67 bınde sadece sol camurluk degısmıstı babam 20.500 e alırız dedı sonra adam 22 ıstedı
307 de bakıyoruz ama
ben 2 gun once punto ya baktım bıtane 35 bın cıvarı 2007 model 1.4 fre active idi 19 lira istıyodu.araştırdıgım zaman en cok satılmam ıstenen motor 1.4 fıre actıve ıdı ve cok yaktıgı kanısına vardım taa kı bu sıteyı bulana kadar . burda kullananların cogu yakıtından memnun ve bunu babama söylemem rağmen hala istemiyo gibi
benzinlisi için birşey diyemem ama 5binde kontrol için gittiğimde servisteki adam benzinlisi pek seri değil 4 kişi uzun yolda yeterli performansı alamamıştık dedi..
dediğim gibi benzinli için birşey diyemem sadece duyduğum buydu
chip-farz-vacip-sünnet
evet ama bakımı pahalı benım ııcn
zatan lpg takılcagı ıcın yakıtı neredeyse dızele yakın olacak
sz dizelnden memnunmuusnz?
evet dizelden memnunum, var mı şuan ki yakıt fiyatlarına göre km de 1.44 kuruş yakan lpg li?
chip-farz-vacip-sünnet
peki dizelde km önemlmi yanı 70bindede var 30000 dede var dolayısıyla fiyatta degısıyor tabiki 70 bnn üzerine çıkmayı düşünmuyorum
sen babana söle foruma takılsın biraz biz onu ikna ederiz![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
km si ve fiyatı ne kadar düşük o kadar iyi
chip-farz-vacip-sünnet
city mod direksiyonu hayatınızı değiştirir ...
Motoru yeter bence dün bir takside multijet gordum 675.000 kusur km'de ve halen motora anahtar degmemıs ve daha rahat rahat 100-150.000 gıder dıyodu![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri