Ben 210-220 ile gayet safety bir sekilde virajlarda yokuslarda kesilmeden ilerleyebiliyorum..dizel kullanan arkadaslar eger su anki gidisten daha iyi ve guvenli gitmek istiyolarsa onlara ufak bi yapilacaklar tavsiyem olabilir..
Chip
Komple duz boru
Kutu ici filte
Spor yay
İnce yanak lastik-16-17inch ebatli hafif jantlar
Ve ebc green stuff kevlar fren balatalari..Ozellikle frenleri cok isitip zorladigim zaman kevlar balatalarimin ne kadar dayanikli oldunu gordum..
Bu tarz bi listeyle 180-200 le rahatca gidersiniz donersiniz ve durursunuz![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
arkadaşlar abartmayın....
insanoglunun yaradılışında var abartmak...
200 ve uzerı (modıfıyesız araclar harıc) hayaldır.
kımse yalan soylemesın...
1,3 75 bg dizel 190 cok dık bır yokus asagı gordum...
1,4 77 bg benzinli aracım 180 belki o da yokus asagı....
araclar guven vermıyor...
cok kolay savruluyor ve yolda dans edıyor...
180 i gecmıyoo duzluktee gazı sonuna kadar bas cek yaptım yemıyo duzlukte gıtmıyo en fazla bu kadar .. fotograf duzlukte cekıldı bayır asagıya az daha ınıyo ıbre..
Hadi Abisi .)
kendine sormak lazım neden gitmiyo![]()
![]()
TSİ Jetta.
egr yi iptal edin birde würt common rail dizel katkıısı koyun gp leriniz kaç yapacak görün.
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Neden gitmiyor sorusunun cevabı çok açık "Sağlınız İçin"![]()
bende dün otobanda yapıştırdım ama 180 den fazla gitmiyor
oysaki paliom 200 210 görüyodu
Yahu sanki punto dan değilde başka bir araçtan bahsediyorsunuz. Ben dün İstanbul istikametinden ankara istikametine geliyordum tem de kızılcahamam kavşağında 110 ken hızım 180 i görmem 6 saniye sürdü ve de hiçte araba uçacak hissi uyandırmadı. Ankarada optimumun ordada düz yolda yapıştırayım dedim hatta birazda rampa sanırım orası 160 ı çok rahat gördü.
Not:Araba 600kmde.
palioya göre biraz fazlada yakıyor bu mübarekler
basınca resmen içiyor mazotu
yokmu 105 bg multiair'la hız denemesi yapan150-160 a zorlanmadan gayet rahat çıkıyor ama 190 ı geçmek nasip olmadı basmama rağmen. ibre 230 en azından 220 yi görmek isterim
![]()
ISmileUDie
Sağlam hortlamışBende cuma akşamı çeşme otobanında 185'i gördüm ama hafif eğim vardı. Düz yolda narlıdere mevkiinde ki otobanda 170'i gördüm ama daha gidermiydi belki giderdi ama eşim yanımda olduğu için fazla abartamadım
Edit : Söylendiği kadar da güvensizlik vermiyor araç öyle çekme sallanma vs olmadı hiç de . Ayrıca rüzgarlı havalarda da araba etkilenip sağa sola çekmiyor. Lastikler 185/65/15 Çokta memnunum aracın güvenilirliğinden. Virajlarda o kadar sert girmeme rağmen bir kere bile savrulmadı araç.
KarŞıYaKa
yol tutuşuna diyecek yok muadillerine göre çok çok iyi ama bu 180 nin üzerine çıkmamasını anlamıyorum egr denmi kaynaklanıyor acaba
Aslında çıkmasına gerek varmı diye düşünmek gerek bence. Sonuçta onbinlerce Dolar vererek aldığımız bir araç değilDaha fazlasını beklemek neden ? Bence çıkabildiği hız yeterli daha fazla çıksa ne işimize yarayacak.
KarŞıYaKa
215Km hızı gördüm ben çok hafif yokuş aşağı bir yolda...
Ayrıca Güvenli yol almak için daha doğrusu viraj alabilmek için aracın alçak olması ince yanak olması etkilidir tamam ama büyük jant bir etken değildir. Aksine kötü bir faktördür. "17 ve üstü jantlara sahip Puntoyu 160km hızdan sonra virajda tutmak zorlaşır....
110'dan 180'e 6 saniye?
Millet 450 - 500 beygir Corvette ile 100'den 200'e o sürede zor çıkıyor siz puntoyla 6 saniye çıktınız ne güzel
Aracı lifte kaldırdınız heralde?
Corvette 110'dan 180'e 5 saniyede çıkıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=bMMlkTcRMG8
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Bu 1.3 1.4 motorlar ile en fazla 180 - 190 gayet ideal.
Rüzgarı arkanıza alırsınız, eğim vardır, lastik hava basıncı araçtaki ağırlık durumu iyidir + 10 -10 km fazla yaparsınız az yaparsınız.
Benim aracım 1.4 80 HP dizel. 150'ye kadar güzel hızlanıyor fakat sonra araç kesiliyor ufak ufak hızlanıyor. Düzde 180'de kaldı..
İzmir Aydın otobanında hafif eğimde 190 gördüm daha gitmiyor zorlamanın alemi yok 200 olacak diye
Bu arada resimde gözüküyor, yarım depo mazotla 604 km yol yaptım. Otobanda bu hızla yaklaşık yarım saate yakın seyir ettim 160-180..
756. km'de mazot lambası yandı
![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
benim aracım 185 kmye hık demeden çıkıyor ibre yağ gibi seyredyo peugeot 307 yı hahif eğimde 200 le geçtim ama yan rürgarlardan korktum elim ayağim titredi gerçi lodos sertti 180 kadar titreme oynama yok dahada zorlamadım ama dediğim gibi 185 kadar düzde çoğu araca nal toplatmışlıgım var 4000 devirden sonra kedi gibi araç
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri