hızlı gönderidekiler ve bilinen markalarda hepsiburada iyidir..
Printable View
hızlı gönderidekiler ve bilinen markalarda hepsiburada iyidir..
İyi araştırırsanız gold pc, vatan , teknosa gibi firmalardan birinde daha ucuza denk getiriyorsunuz zaten. olmadı media markt ı elekronik wörld ü bimeksi var bunun.
online alışverişi hiç yapmadım kimseye de önermiyorum. malı alıp çıkacaksınız en sağlamı..
1 aylık uğraşı sonucu nihayet bugün kargoya verildi siparişim. artık eksik gedik kırık olmasın diye dua ediyorum. bir daha mı burdan alışveriş yapmak mı.asla
bu site bu yaz merkezini ümraniyeden sultanbeyliye taşıdı. ben de stoklu bir ürünün siparişini verdim, 1 hafta içinde teslim edemediler, ürüne ihtiyacımız kalmadığını belirttim iade talebinde bulundum, bir form gönderdiler ama 2 hafta sonra. ürünü iade ettik 3 haftadır paranın iade edilmesini bekliyoruz. bu arada taşınıyoruz işleminiz gecikti özür dileriz yazılı bir kart ve ağzınızın tadı yerine gelsin diye bir paket lokum göndermişler.
tabi bütün bunlar bu kadar büyük bir sitenin sistemini kurmadan taşınmasının neticesinde müşterilerini mağdur etmesine, ve dakikalarca ulaşılmayan müşteri hattının mazereti olamaz...
Başlıktaki tüm iletileri okuyamadım fakat başıma gelen bir şeyi anlatayım. Eğer kıyıda köşede kalan bir ürün sipariş ediyorsanız kesinlikle 20-25 gün içinde geliyor ve siz sipariş verdikten sonra ürün indirime giriyor. Bu 20-25 gün süre içinde ürünü indirime sokarak daha fazla talep topluyorlar ve ürünü topluca sipariş ediyorlar size de öyle gönderiyorlar. Aklınızda olsun
yaw ben çoğu u denedim ama bu site rezalet hakketen milletin iadesini 2-3 ay beklettiği olmuş adam bence dolaylı dolandırıcılık yapıyor o kadar para bankada 3 ay işletilse haksız kazancın alası madem elinde olmayan ürün neden belirtmiyorsun? Para veren insan hesap sorar buna kimse bişey diyemez herkes işini dürüst yapsın.
gecmıs olsun buyuk tahlıhsızlık yasamıssınız ama hepsıburadadan aldıgım bı kac urun ve sırketımızde orayla calısıyor sımdıye kadar bı sorun yasanmadı baska bı sıkıntıda olmus olabılır ozellıklede sıkayet surecınde sıze terbıyesızce cevap verılmesı benı cok sasırttı