Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, bende siteye az önce üye oldum. siteyi googleden gördüm, araç alacağım için birkaç gündür sitenizi takip ediyorum.
bugün Fiat Punto Grande 1.4 Fire Active 2006 model 102 binde benzinli bir araç baktım, ustama gösterdim alınır dedi. adamla anlaştım kaporayı verdim, pazartesi resmi işlemleri yapıp emaneti inşallah tamamen alacağız.
Şu dakikadan sonra acaba nelere dikkat etmeliyim?
Mesela lpg taktırmayı düşünüyorum, ne dersiniz bu düşünceme?
fiyatı ne kadar acaba öğrenebilirmiyim. ayrıca lpg konusunda araca çok biniyosan taktırabilirsin. ben taktırmıyorum araca lpg. biraz korku birazda benzinli daha iyi diye düşünüyorum. saygılarımla
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri