Sayfa 1/2 12 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Bıktırdılar !

Onur M
    levan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 130

Standart Bıktırdılar !

selam arkadaşlar...sizlerle bir hususu paylaşmak isterim...sanırım sizlerinde başına geliyor...bazı kendini bilmezler gerçekten usandırdılar artık...gp yi görünce yanımdan son gaz geçenler...arabanın dibine yanaşıp artislik yapanlar...en sağ şeritte eşimle gittiğim halde sürtercesine geçip kapışmak isteyenler....artık bıktırdınız arkadaşlar...bu araba ferrari değil porche değil...camın arkasında "kapışalım" mı yazıyor????? yazık bu kişilere...alçaklık kompleksi had safhada...bu serserilerden bu memlekete hayır gelmez...zaten makas atarken kaza yapanlarıda ana haber bültenleri gösteriyor hergece...daha çok şey söylenirde....neyse

2. Bu mesajı için 2 kişi levan34'ye teşekkür etti:

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

ahh ahh birde benimle yola çıksanız kesin bir tanesini indirip döversiniz

EREN YALÇIN
    axi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    45 EY 700
    Edilen teşekkür: 247

Dövmekle mövmekle bitmez.. En güzeli takılmayacaksın sıkılmayacaksın..Arkasında kapışalımmı diye yazı yazdıran arkadaş, b günm bi yere yapışır. orda görür kapışalımmıyı.......
    _NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    Ben bir Türküm!!!
    Ben;
    Orta Asyadan Türeyen,
    Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
    Ben;
    Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
    Ben;
    Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
    taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
    Ya Siz Kimsiniz ???......____

A B
    Wisdom Words Kronokrator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 80

bana hiç olmuyo böyle şeyler

murat aras
    opexturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 83

böyle dengesizler çok dün de kırmızı bi polo yanaştı yanıma çocuk ısrarcı inatla kapışmak istiyo bakıp göz kırpıyo ara gaz çekiyo falan naptıysa kapışmadım daha önce çok kapıştık milletle eski puntomu da çok yıprattım ama elime hiç bişey geçmedi maalesef artık 120 yi bile görmüyom nerdeyse

AHMET TUNCAY
    jeppesen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 11

onur benimde başıma geliyor dediğin olay, aracı gören, bir kapışalım moduna girenler oluyor zaman zaman. ben görmezden geliyorum kardeşim.geçenlerde eve gelirken, herzaman kullandığım bir güzergah olduğu için bildiğim bir sokakta yavaşladım.çünkü o sokakta bir ilkokul var,her zaman öğrenciler çıkabiliyor.ancak arkamdaki arkadaş çok sıkılmış olacak daracık sokakta beni sollayıp fırlamak istedi ve yaya geçidinden geçen bir öğrenciyle burun buruna geldi.neredeyse altına alacaktı çocuğu.hele büyük şehirlerde sürat saatli bomba gibi, nereden ne çıkacağı hiç belli değil.o arkadaşları pistlerde görmek isteriz şehirde değil.

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

araç herkesi cezbetmeye başladı... ondan bu hareketler..

Güney ...
    evo_dynmc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 31

aracı yeni aldım daha ama hiç başıma gelmedi, bir de araca alışmaya çalışıyorum genelde akşamları kullanıyorum, ileride inşallah başıma gelmez, otobanda hızı seven biri değilim, punto ve 1.3 motor yeter düşüncesiyle aldım zaten.
    üstelik ne hızı yani 1.3 motorla kapışmak isteyen arkadaşlar nereye kapışacaklar, modifiye olabilir güzel görünebilir ama gerçekleri de görmek lazım sonunda 1.3 motoru belli torku belli bi araç yani.

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

İstanbul ve Ankarada çok sık oluyordur..İzmirde hıc görmedım eger öyle bısey gorsem hemen 155 polis imdat ararım ...Devlet verır onun cezasını
    I ' m c a p u l i n g . . .

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

onur tesbitlerinde haklısın gp tahrik ediyor bu tür kişileri
    mesala bende bazen arka çakarları açıp sağdan 50-60 la gidiyorum
    yanıma gelip gaz kesenmi ararsın aragazı veren korna çalan arkama geçip zik zak yapan
    hiç oralı olmuyorum hafif ayağımı gaza kapar gibi yapıyorum sonra çekiyorum tam kapışacaz zannediyo arkadaş sonra ben yine 50-60 iyice fitil oluyor
    ama kesinlikle uymamak geek bu konudada haklısın
    caddeler yarış pisti olmasın

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Bizim EVO ya hareket yapan yok Allah'tan,tek sıkıntı arabayı fazla incelemeleri,trafikte olsun park halinde olsun yanından geçenler mutlaka bakıyor arabaya...

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

ankarada bu tür insanlara hemen hergün rastlarsınız ama kopukla kopuk olunmaz deyip hiç uğraşmıyorum geçen bi 206 vardı kalkışta bunu geçtim diye gurur yaptı sonradan önüme geçti zik zak yapmaya başladı sollayacağım ona da izin vermiyor sonra selektör falan yapınca kavga edeceğimi düşünüp sağa çekti tabi ben hiç oralı bile olmadım durmadan gittim okula...

Alp BELGEN
    Alp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 326

Ben bu zihniyettte olanlara hic acimiyorum, hemen veriyorum dersini... En son leon 1.4 125 likle kapistim 2-3-4 E-5 den zor atti kendini...
    Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
    Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
    Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
    Clio RS 190 HP
    ve Şimdi...
    Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

bunu yapnlar hp kro oluyo bn bana yaklaşınca gaza basıp kaçıym
    TSİ Jetta.

ZAFER MUTLU
    zafermutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 445

benim de çok başıma geliyor. bu araba gidiyormu diye soranlar. 70 ile giderken tampon dibine girip selektör yapanlar. yani adamı gaza getirmek için herşeyi yapıyorlar.. araçta çocuklarım varken 90 nı geçmem. çocuklar yoksa gereke cevabı alıyorlar...

A. Can Şahin
    95+ HP Punto_Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06DA1234
    Edilen teşekkür: 779

benimde çok başıma geliyor, eğer karşı tarafın aracı dişime göreyse ve yol uygunsa yapıştırıyorum, önemli olan yer ve zamanın uygun olması

asil suna
    asil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35evh87
    Edilen teşekkür: 807

pazar günü honda civic bana aynısını yaptı kırmızıda beklerken ara gaz falan yapytı ama puntomun aseletini bozmadım dikkatli bir şekilde yoluma devam ettim gaza gelmeyin birde punto ekonomi+konfor arabası fazlasını beklemeyelim...

Onur M
    levan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 130

Alıntı asil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pazar günü honda civic bana aynısını yaptı kırmızıda beklerken ara gaz falan yapytı ama puntomun aseletini bozmadım dikkatli bir şekilde yoluma devam ettim gaza gelmeyin birde punto ekonomi+konfor arabası fazlasını beklemeyelim...
    asil kardeşime katılıyorum,ağırlığın asaletini bozmaya gerek yok...başkalarından farkımız olmalı,bilinçler yaşlanmadan önce yükselmeli....farklı duygular, "trafiğe kapalı alanlarda" tadılmalı....okuldan çıkmakta olan masum bir çocuğu,veya bir yayayı kimse ön camının üzerinde görmek istemez.!

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

asil suna
    asil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35evh87
    Edilen teşekkür: 807

eyvallah abicim herkez böyle düşünse trafik acısı azalır diye düşünüyorum onur abi.

Namık Kemal Aydın
    OLLA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 9

Birkaç ay öncesine kadar eski bir porschem vardı. 25 yaşında emektar. Ancak çok temizdi. Bu tip tahriklere alışığım ve itiraf ediyorumki alayınada gider yapıyordum.Aracım zaten spor olduğu için ne devirli kullanmak ne makas atmak zor olmuyordu.

Benim kzıdığım, araya girip (mesafe bırakarak) önünde fren yapmadığım halde, arkmadan gelen aracın çıldırmış gibi sellektör yapması yada korna çalması. Hani kzıgınlıkla yaptında devam ettirmese. Birde üstüne üstlük yandan önüme girmeye çalışmasa Hani öyle bir kabiliyeti yeteneğide yok, zor durumda da bırakmamışım, bu hazımsızlık niye hiç anlayamadım benim yaptığım hareketi bana yapmak için çırpınışı titreyişi, aracı titreyerek kullanması hakkaten değişik bir psikoloji.!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer imleri

Yer imleri